Баба Гина от Лехчево: На сума народ съм дала рецептата, един недоволен няма!

Деси Радева се припозна в думи на Борисов за Елена Йончева: Съзирам причинена болка. На подсъзнателно нивоПървата дама Десислава Радева отговори на премиера Бойко Борисов, след като се разпозна в негови думи от днешната конференция на ГЕРБ.

"Защо трябва да ви подръчквам? Те ви избиват зъбите с някоя жълта новина, а вие се сгушвате и не им отговаряте. Нахейти ви първата дама, вие мълчите - отговаря само един Тома Биков", скастри инертността на хората си министър-председателят.

Всъщност думите на Борисов не са за първата дама като съпруга на президента. В изказването си той говори за първата дама на БСП и припомня за рокери и мотори, с което визира атакуващата постоянно управляващите депутатка от соцпартията Елена Йончева.

Съпругата на президента цитира обаче част от изказването му в профила си във фейсбук, след което го коментира. Публикуваме статуса й от социалната мрежа:

""Нахейти ви първата дама, вие мълчите - само един Тома Биков отговаря.", Б.Борисов

Това надминава и най-смелите фантазии. Лидерът на управляващата партия да се занимава със съпругата на президента при откриване на предизборната им кампания.

Съзирам причинена болка. На подсъзнателно ниво ;) Не разбирам каква е моята вина.

"Изпуснати" реплики от типа "Казвам ти, куме - сещай се снахо" ме навеждат на мисълта, че в предстоящата надпревара ще има най-вече нападки срещу президента, вместо истинско политическо състезание. Дано греша!

Щото иначе се чудя как ли ще надградят говоренето по мой адрес до изборите?! Всъщност винаги може още...", пише Радева.

Към публикацията си тя е прикачила песента на алтернативна рок група Muse - Dig Down.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: 24 часа

Следваща статия:
9 неизвестни истории за Георги Парцалев. Репетирал как да преодолее уплахата си от щракването на клапата преди всеки дубъл

Коментари

Видео на деня

горе