Замъкът в Равадиново е включен в "Приказните дестинации на Европа"



Еuropen Best Destinations в Брюксел включи замъка в Равадиново в новия европейски  туристически маршрут "Приказните дестинации на Европа", съобщиха от Община Созопол. Това се случва само няколко месеца, след като замъкът беше обявен за Туристически обект № 1 за България в конкурса на Министерството на туризма за 2018 г.

В новия "приказен" маршрут на Europen Best Destinations влизат още емблематични замъци от Франция и Германия, тайнствени, природни феномени и обекти от Ирландия, Словения и Италия.

Замъка "Влюбен във вятъра" в подножието на мистичната Странджа планина, близо до древния град Созопол, е презентиран от Еuropen Best Destinations  като "най-вълшебното място в Европа". Нестандартното за наши дни творение е сбъднатата, детска мечта на неговия създател и архитект Георги Тумпалов, който е един от малкото останали рицари на нашето  време, пише изданието. Приказният замък с формата на кръст, екзотичната градина с над три хиляди вида цветя и растения, езерото с лебедите "Фонтана на желанията", шадраваните с антични статуи, винарската изба и галерията са само част от нещата, които впечатляват посетителя и създават магичната атмосфера на това необикновено място.

Europen Best Destinations призовава хилядите си читатели да резервират  билет до Бургас, за да видят тази изумителна компилация между приказна реалност, полет на въображението и дизайнерско вдъхновение... Най-престижната туристическа класация посочва и античния град Созопол с неговото културно, историческо и архитектурно наследство като най-подходящото място, в което любителите на приказни дестинации могат да отседнат. В момента творецът и създател на замъка "Влюбен във вятъра" Георги Тумпалов и неговият екип се готвят за участие в международния туристически форум "Ваканция и СПА ЕКСПО-2019", където на собствен щанд ще представят приказния замък.


Четете още:

🔴 Роми раждат по 8-9 деца, пишат ги болни... Докога, пита Каракачанов!

🔴 Как Емануил от София пребори рака за 3 месеца

🔴 Слави Трифонов влюбен в тайнствена жена





Източник: gramofona





Коментари

горе