Левон Хампарцумян: Днес живеем по-добре, отколкото преди 30 г.



Ние днес живеем по-добре, отколкото преди 30 г., каза в студиото на „Събуди се“ по Нова тв банкерът Левон Хампарцумян в разговор на тема „Спят ли парите“.

„Винаги ще има недоволни, въпросът е тези, които са по-предприемчиви да им се създават подходящи условия, да имат предсказуема среда. Техният личен успех се транслира и в успеха на други хора“, каза банкерът.

Той предпочете да коментира заплатите в частния сектор вместо обещаните 10% увеличение на заплатите в държавния от догодина. „За мен е по-важно какво се случва със заплатите на частния бизнес, те вървят рязко нагоре“, каза Хампарцумян и даде примери за ай ти сектора, производството на стоки за експорт и др.

Никой не може да каже кога и как Великобритания ще излезе от ЕС, трудно е да предскажем какво ще се случи, коментира банкерът и темата Брекзит.

На въпрос как ще се промени нашия свят след 2022 г., когато преминем към еврото, Хампарцумян отвърна: „Ние еврото го имаме от 22 г. с фиксирания курс. То не носи жизнения стандарт, нашият труд го носи“.


Четете още:

🔴 Как се промениха известните за 10 години (Снимки)

🔴 80-годишна хасковлийка в шок, пробутаха й прахосмукачка за 2 бона

🔴 Замъкът в Равадиново е включен в "Приказните дестинации на Европа"





Източник: 24 часа





Коментари

горе