Уникално: Родна билка громи раковите клетки за 48 часа!

Историята на Иван Михалев: Последният осъден на смърт българинИзплуваха шокиращи разкрития за педофила Иван Михалев, който преди дни бе осъден на 9 години и 4 месеца затвор от Бургаския окръжен съд, за опит за блудство с 11-годишно момиченце от  жк „Меден рудник”. 65-годишният мъж се оказа последният осъден на смърт българин, пише dariknews.bg.

Хронологията на събитията е фрапираща, а криминалното минало на мъжа се оказва солидно.

През септември 1988 г. той извършва двойно убийство в Сливен. Жертвите са млада жена и брат й, които във фаталната нощ празнували заедно с Михалев. Между тях избухнал скандал, при който Иван грабнал нож и намушкал мъжа. Докато кръвта му изтичала на пода, а сестра му пищяла от ужас, педофилът хладнокръвно се насочил към жената. Нея също намушкал, след което забил острието в окото й и най-спокойно си тръгнал.

Той е разкрит бързо в края на 80-те години. Осъден е на смърт – последната такава присъда, преди премахването й през 1991 г. от Наказателния кодекс. Именно мораториумът върху смъртното наказание спасява Иван Михалев от разстрел – той е помилван, а присъдата му заменена с лишаване от свобода за 30 години.

Само 21 години след това – през 2012 г., Окръжния съд в Стара Загора освобождава престъпника условно и предсрочно и така се стига до днес. Днес едно 11-годишно момиченце не може да спи и цял живот ще сънува кошмари за случката от юни м.г., когато 65-годишният педофил опитва да блудства с нея. Само чудо успява да спаси детете от лапите на закоравелия престъпник.

„Не сме доволни от присъдата. Този човек трябва да лежи до живот в затвора”, казаха родителите на пострадалото дете минути след като Бургаският окръжен съд определи присъдата на Михалев.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Petel

Следваща статия:
Житният пост става все по-популярен

Коментари

Видео на деня

горе