Шамара върти геврека в Щатите



Рапърът Михаил Михайлов, познат повече като Мишо Шамара, стана бакшиш. Варненецът, който от години живее в Чикаго, САЩ, с жена си и двете си деца Михаил и Анита, сам призна, че вече върти геврека на кола под бранда за тасиметрови услуги Uber.  

„По този начин си плащам сметките, но пък това ми дава възможността да разпределям времето, както си поискам”, не скри хип хоп легендата Big Sha. 

„Не е от значение как точно човек си вади прехраната в определен момент от живота си. Когато има правилната кауза зад гърба си, винаги ще предизвиква интерес и полемика в обществото. Пък и моето име е толкова наложено вече, че дори и да започна да мия кенефи в свободното си време, пак ще си остана Мишо Шамара”, обясни нашенецът интереса към него в социалните мрежи. От думите му лъсна още, че синът му – 15-годишният Михаил джуниър, който като татко си се занимава с рап под псевдонима Lil Sha, Малкия Шамар, вече е направил пробив към световните върхове в жанра, пише "Уикенд".

„Откакто имам студио вкъщи, синът ми постоянно се занимава в него, при това често с приятелите от квартала. Понеже е имал възможността да се докосне до работата в студиата на големи имена, с които сме работили, като Том Майкъл Корт (получил награда Grammy за дейността си по албумите на Еминем и Кание Уест), той използва всяка научена нова информация от тях. В момента имам идеята да го изпратя през лятото да работи като стажант в някое от големите студиа, където да се попие опит от най-големите в индустрията”, похвали се варненецът.


Четете още:

🔴 Инспектор Стрезов – 50 истории на 50-годишния супергерой

🔴 9-годишна шампионка по шахмат мечтае да победи Веселин Топалов

🔴 Няма следа от изчезналия баща на близначки-абитуриентки





Източник: Блиц





Коментари

горе