Това са наистина неща у една жена, на които никой мъж не може да устои



Няколко трика, които винаги събуждат мъжкия интерес и са универсална формула за сексапил.  

Някои от тях може би вече знаете и сте използвали съвсем несъзнателно. 

Други вероятно ще ви изненадат и ще ви накарат да се почувствате по-женствена и желана.

1. Прехапване на устните.

Прехапването на устните е чувствен и първичен жест, с който вниманието на мъжете се съсредоточава върху лицето ти и провокира доста неприлични мисли.

2. Нежна кожа. Няма нищо по-секси от жена с хубава поддържана кожа, която е мека и нежна на допир. Неслучайно още по времето на древни цивилизации много представителки на нежния пол започват да се обезкосмяват и да мажат телата си си с различни ароматни масла.

3. Хубава прическа. Красивата, буйна грива е може би най-силният израз за женствеността и буйния темперамент. Бляскавата дълга коса е равна на ударна доза сексапил.

4. Високи токчета. Високите токчета са неостаряващ афродизиак за мъжете. И когато са обути от стройни женски крака, които ги разхождат с хъс и увереност, комбинацията е наистина взривоопасна.

5. Красива усмивка. Много жени се притесняват да се усмихнат широко и да се смеят от сърце. Съветът ни е да не се страхувате да бъдете естествени и импулсивни, защото няма нищо по-секси от искрената усмивка и чувството за хумор.

6. Естествената красота. Факт е, че мъжете предпочитат естествената красота пред тоновете грим. Използвайте спиралата и лекия, ненатрапващ се фон дьо тен, за да подчертаете чертите си, без да прекалявате.

7. Носенето на мъжка риза. Няма нищо по-секси от женски извивки в мъжки дрехи. Следващия път, когато се събудиш сутринта и наметнеш небрежно ризата или широката тениска на половинката си, обърни внимание на възбудения му поглед, докато тайно те съзерцава. Няма да останеш разочарована.

8. Очила. Има нещо, свързано с очилата, което привлича мъжете като магнит. Мръснишкият поглед през черните тънки рамки може да подлуди всеки.

9. Луничките. Те събуждат асоциации за безгрижието на детството и невинността. Луничките придават очарование и много нежност на чертите, въпреки че много момичета се опитват да ги прикрият и ги смятат за несъвършенства.

10. Финесът. Късметлийки са онези, които успяват да намерят баланса между елегантността и сексапила. Стилната жена знае как да събуди въображението, но да запази класата си.

11. Спортните клинове. Клинът привлича мъжките погледи, защото доста добре подчертава извивките ти. Въпреки че те са предназначени за джогинг в парка или тренировка във фитнес залата, все повече жени го включват в ежедневния си гардероб.

12. Изкусителни устни. Един от най-популярните знаци за привлекателност и сексапил. Съветът ни е да не прекалявате с "цупенето" и прекаленото присвиване на устните, за да не постигнете ефекта "duckface", който по-скоро би разсмял един мъж, отколкото да го прелъсти.

13. Секси глас. Неслучайно Мерилин Монро е най-големият секс символ на всички времена. Чувственият и глас не спира да омагьосва и прелъстява.

14. Блуза с голи рамене. Според проучване блузата с голи рамене създава у мъжете желание за защита и доминация. Плюс това тази дреха подчертава женствеността ти и придава нежност и финес.

15. Увереност. На последно място в списъка на нашата галерия, но безспорно най-важната съставка за сексапил! Когато една жена изглежда добре и го осъзнава, увереността струи от погледа и, играе в походката и, тънко се процежда през устните и. Затова гледай на нея като задължителен аксесоар.


Четете още:

🔴 Жените от тези зодии не са най-големите красавице, но са магнетични за мъжете

🔴 Маги Халваджиян вдигна завесата за "Господарите"! Няма никакъв шанс за БНТ, но...

🔴 Деси Слава си докарва над 700 бона от закуски





Източник: За Жената





Коментари

горе