Митьо Очите кацна в София отслабнал и изтерзан (снимка)



Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, кацна в София. Самолетът трябваше да се приземи на родна земя в 20:30 ч., но поради закъснение кацна в 20:49 ч. Желязков беше видим отслабнал и изморен, пише Trafficnews.bg. Пътуването се проведе при изключителни мерки за сигурност. 

"На летището ще го посрещне наш автомобил. Наш екип. Ще мине през съответния граничен контрол и се настанява на мястото, където е разпоредено. Досега не сме имали проблеми с него”, каза пред Би Ти Ви Красимир Беряков, началник на сектор конвоиране в областното звено „Охрана” в София.

Димитър Желязков беше обявен за международни издирване с червена бюлетина на Интерпол на 2 август, миналата година. Часове преди това той влиза в Турция през Гърция. Задържан е в луксозен хотел край Босфора на 4 август в компанията на Бенчо Бенчев, тогава общински съветник от БСП в Бургас и бившият депутат от ДПС Несрин Узун.


Четете още:

🔴 10те основни тайни на родените под знака на Водолей

🔴 Пак безчинство! Край местността "Лиляшка могила" роми помляха от бой Серьожа

🔴 Реших да направя експеримент и резултатът ме разтърси-Изтрих от живота си тези, които нямат време за мен и се почувствах облекчена





Източник: Petel





Коментари

горе