Младоженец във Варна: Може ли да помисля, не съм готов



Младоженец, любимата му и гостите на сватбата им ще запомнят церемонията във Варна. Венчавката изумила дори ритуалните лица. На въпрос към младоженеца "дали е съгласен да вземе булката за своя жена", той отвърнал: "Може ли да помисля малко, не съм готов!".

След стъписването, ритуалът бил отменен и гостите си тръгнали шокирани. 

След няколко дни обаче и неясно колко разговори същата двойка отново се явила в ритуалната зала. Тогава младоженецът заявил твърдо, че вече е напълно подготвен и сигурен в решението си за брак, съобщава Varna24

Служителите в ритуалната зала разказват още, че на Св. Валентин са бракосъчетали 10 двойки.

Те признават и за друг куриоз и ритуала с настъпването. Традицията ставала повод за скандали между току що венчаните влюбени. Конфликтът избухвал, когато младоженецът реагирал по-бързо и настъпвал булката, за да се знае кой ще "командва парада" в семейството. Настъпаните младоженки често се разгневявали сериозно, защото смятали, че е джентълменско да им се отстъпи правото те да настъпят първи.

От Ритуална зала в морската столица отчитат увеличение на сватбите. През миналата година 1500 двойки са си казали "да", а от началото на годината са венчали над 100 младоженци.

По необясними причини голям интерес влюбените тази година проявяват голям интерес към датата 7 септември. Има записвания и за 19.09.2019 г.


Четете още:

🔴 Френски професор и български доцент направиха уникални операции на дете и младеж

🔴 Големите любовни истории: Ататюрк и "балканската роза" Димитрина Ковачева

🔴 Carnegie Hall в Ню Йорк очаква българската Александра





Източник: Кмета





Коментари

горе