КОИ ЗОДИИ СА МАЙСТОРИ В ИЗНЕВЯРАТА И КОИ ГИ ХВАЩАТ ВЕДНАГА?



Ясно е, че хората не изневеряват, ако имат добри отношения с партньора си. На кого му е притрябвало да гони дивото, ако вкъщи си има чудесно опитомена хармония и трепетна любов?

Коя зодия е най-шавлива и на коя най-много й личи, когато кривне от правия любовен път?

Овен – изневерява за забавление

Овенът възприема изневярата като приключение. Когато се запознаят с нов човек, от когото са привлечени, те изобщо няма да се замислят дали да се забъркат с него и дори няма да съжаляват след това. Напротив, ще обвинят партньорите си, че са ги тласнали към други прегръдки.

Телец – изневерява, когато е влюбен

Това е една от зодиите, които рядко изневерят, но направят ли го, то ще е заради любов, а не заради сласт. Ако те отидат при друг партньор, това ще означава, че старият им любим за тях вече не съществува. Телецът е лоялен знак и веднъж влюбен, той дава всичко от себе си. Въпреки това често съжаляват за решенията си след време.

Близнаци – изневеряват с хора от обкръжението им

Това е една от най-полигамните зодии. Много от Близнаците не биха се посвенили да изневерят със сестра ви, брата на мъжа ви или някой техен близък приятел.

Представителите на тази зодия обичат да флиртуват с хората от близкото им обкръжение и не се чувстват неудобно от партньорите си, когато правят това.

Ако ги хванете в крачка и решите да ги напуснете, те ще бъдат разстроени и ще настояват, че правите грешка.

Рак – изневерява, за да намери половинката си

Те са ужасни в изневярата. Партньорът им ще ги хване на секундата. Чувствителният Рак винаги търси някой, който ще ги допълни и това е единствената причина за тяхната изневяра. Но дори когато го правят, единственото им притеснение е, че това ще нарани техните настоящи любими. Л

Лъв – не изневерява

Тази зодия е най-мързеливата в това отношение. Лъвът мрази усложненията в живота и се стреми да ги избягва на всяка цена. И тук не става дума за лоялност към човека до тях. Просто не харесват драмата, която почти винаги настъпва след изневяра. Представителите на тази зодия се наслаждават на дълги и щастливи връзки с техните партньори.

Дева – изпечена в изневярата

Девата е превъзходен лъжец. Тя е професионалист, стане ли дума за изневяра. Може да излиза с пет човека едновременно без нито един от тях да се чувства пренебрегнат. Девата взема всички мерки и толкова майсторски дизайнира изневярата, че е прекалено трудно да бъде хваната със свалени гащи.

Везни – изневеряват майсторски

Те да майстори в това да заблуждават хората и може да са в няколко връзки едновременно с години. Доста представители на тая зодия са манипулативни по природа и обикновено не поемат отговорност за действията си, защото вярват, че всичко, независимо дали е добро или лошо, се слуша с причина. Но в крайна сметка разбират каква попара са надробили в любовен план.

Скорпион – почти не изневерява

Представителите на тази зодия са страстни любовници. Знаят как да обичат и колко ще ги боли, ако загубят любимите си. Те рядко изневеряват, но пък често са причина за това хора от други зодии да изневеряват с тях. Те притежават силна енергия, която привлича останалите. Но ако Скорпионът е неверен, той ще сподели с настоящата си половинка.

Стрелец – изневярата за него е игра

Стрелецът е страшен плейбой. Той обича да флиртува и почти винаги ма повече от един партньор. Много лесно се влюбва и за него не е проблем да изостави настоящата си половинка за друга. Понякога му се случва да съжалява за това решение.

Козирог – изневеряват само физически

Хората от тази зодия се наслаждават на изневярата и са експерти в нея. Трудно е да ги хванеш в крачка, но ако все пак това се случва, те ще се извиняват с всички възможни средства. Особеното при тях е, че те не изневеряват с душа, а само с тяло. Те могат да правят секс с един, а да обичат партньорите си до смърт.

Водолей – изневерява, защото обича да опитва нови неща

Представителите на този знак не са особено постоянни във връзките си. Без проблем сменят партньорите си, оправдавайки се, че искат да пробват нещо ново, докато намерят своето. Водолеят обича да изследва нови емоции, а когато го хванат в крачка, не му пука особено. Той е доста егоистичен по природа и не е особен привърженик на морала.

Риби – изневеряват и им се разминава

Рибите са виртуози в изневярата. Досущ като банкови обирджии, те ловко залъгват отсрещния и го държат на тъмно за истинските им намерения, които в повечето случаи са да останат при дългогодишния им партньор.

И доста обиграно успяват да вменят на любовниците си, че по-добър от тях няма да намерят.


Четете още:

🔴 Как ще се промени ЖИВОТЪТ на всяка ЗОДИЯ до края на ФЕВРУАРИ?

🔴 Синът на Шабан Шаулич се срина след новината за смъртта на баща си (СНИМКИ)

🔴 Трагедията е огромна! Ето кой е убитият млад мъж от озверели цигани в Кюстендил (СНИМКИ)





Източник: mila





Коментари

горе