Жени Калканджиева платила 400 долара подкуп на полицаи в Москва, а шеф Виктор Ангелов шокирал катаджиите, заявявайки, че...



10 акта и електронни фишове от КАТ има актьорът Любомир Ковачев, известен като Чужденеца от едноименния филм на Ники Илиев, пише „Телеграф”. Във всички случаи артистът не е съгласен, че е виновен и в момента ги обжалва. Сред тях има и фишове за превишена скорост.

Един от последните актове, които униформените съставили на 38-годишния герой от сериала „Забранена любов”, е бил за говорене по телефона без хендсфри. Ковачев първоначално заяви, че няма такава санкция, след което заяви, че обжалва и „други неща”. „Това за телефона е платено”, с треперещ глас сподели в крайна сметка актьорът, след което изсипа куп заплахи, че ще води съдебни битки, защото се бъркат в живота му.

Актьорът и лекар Наум Шопов-внук, нашумял с участието си в сериала „Откраднат живот”, пък с усмивка сподели, че има нарушения на пътя. „Обичам колите, но не искам да споделям за сблъсъците си с КАТ, за да не давам лош пример”, сподели екранният д-р Тасев. В крайна сметка призна, че кара с превишена скорост. За 24-ия си рожден ден през юни 2017 г., той дори си подари супермощен Nisan GT-R.

Мис България за 1995 г., която се класира шеста на конкурса „Мис Свят” - Евгения Калканджиева, пък наскоро се е разминала с отнемане на шофьорската книжка. „Преди месец и половина ми написаха фиш за 20 лв. пред Народното събрание, защото забравих да си пусна фаровете. След това съм изключила да го платя”, сподели красавицата. За нещастие преди броени дни отново била спряна за проверка от пътни полицаи. „Искаха да ми вземат книжката. В крайна сметка направиха компромис и им обещах да се издължа при първа възможност да държавата”, каза още Калканджиева. Най-запомнящата се среща на красавицата с органите на реда е била в Москва, когато се наложило да даде последните си 400 долара за подкуп на униформени. „Бях на изложение на боя за коса. След него си хванах такси за хотела. Спряха ни за проверка. Оказа се, че съм длъжна да предоставя на полицаите адресна регистрация от хотела, в който съм отседнала, а аз нямах. Изкараха ме от колата и започна разправия, а таксиджията избяга”, през смях си спомни историята хубавицата, За да я пуснат, се наложило да им даде последните си пари, след което близо 2 часа обикаляла пеша и на високи обувки, за да намери хотела си.  

Най-известният готвач в България – шеф Виктор Ангелов, е имал повече късмет преди 2 години и се е разминал с акт от КАТ при една от последните си срещи с униформените. „Пътувах към дома си. С превишена скорост. Бързах, защото много ми се ходеше до тоалетната. На 300 метра от дома си гледам палка и спирам”, започна разказа си водещият на предаването „Hell’s Kitchen”. Когато ченгетата му искат документите за проверка, шеф Ангелов им отговаря с гримаса. „Адски ми се ходи до тоалетна!”, бавно и отчетливо заявил той, повишавайки тон. „По малка работа или по голяма?”, попитал изумен катаджията. „По най-голямата работа”, изревал готвачът.
Полицаите се смилил над него и го пуснали веднага да си тръгне, без да му налагат наказание.

Най-известните чалга певици са сред топджигитите на България и са правили многократни нарушения на пътя. Галена е номер едно в класацията по брой извършени гафове по шосетата из страната. Тя е отнесла 17 акта от Пътна полицията. Информацията бе потвърдена от самата фолкдива.

Следва я Преслава, за която се оказва, че доста често кара с превишена скорост и нахлува в платното за насрещно движение. Фолкпевицата Ивана пък е плащала два акта, след като я спирали да кара със скорост много над допустимата.
 


Четете още:

🔴 Любимците на съдбата са тези три зодии

🔴 Пролетта идва: 30 апетитни идеи за закръглени дами над 50-те в стил Бохо

🔴 Мариана Попова се прощава с пеенето (ВИДЕО)





Източник: Блиц





Коментари

горе