10-те болести, които можете да излекувате с редовни креватни упражнения - хем приятно, хем полезно:



Учените отдавна превъзнасят предимствата на редовния секс . Но склонни ли сте да повярвате, че съществуват болести, които правенето на любов може да излекува?

Днес ще ви кажем кои 10 болести ще излекувате с това приятно занимание.

правене на любов

В допълнение, практикуването на интимности помага за подобряване на психичното здраве, кръвообращението и много повече! Затова ви съветваме внимателно да прочетете статията и да разберете как да се справите с някои доста досадни заболявания.

1. Сърце

Редовното любене поддържа активната функция на сърцето, в резултат на което то започва да функционира по-добре. Според експерти, това намалява риска от сърдечни пристъпи и други сърдечни проблеми.

2. Главоболие

Ако жена ви ви казва, че има главоболие, просто й покажете тази статия: правенето на любов е много ефективно за успокояване на главоболие, тъй като то освобождава окситоцин и увеличава ендорфините. Именно тези хормони помагат на тялото да се отпусне естествено.

3. Излизане от депресия

Интимните отношения са наистина ефективен начин за излизане от депресия - те повишават самочувствието на участниците в процеса.

4. Безсъние 

Когато сте в състояние на пълна релаксация, вие се освобождавате от стреса. По този начин здравият сън ви е гарантиран.

5. Инконтиненция 

Правенето на любов също помага да се отървете от инконтиненцията, тъй като укрепва таза и предотвратява това заболяване.

6. Грип

Вярвате или не, но резултатът е очевиден! Този процес също помага да се отървете от грипа - сексът е отлично природно средство. Това се дължи на факта, че по време на удоволствието се стимулира производството на антитела и по този начин сексът става мощен антивирусен агент.

7. Мускулна болка

Ако трябва да се отпуснете, наличието на интимност е най-доброто решение, тъй като това е най-доброто упражнение за борба с мускулните и ставни претоварвания.

8. Блестяща кожа

Интимността помага за сдобиване с блестяща и нежна кожа, тъй като по време на полов контакт се отделят токсини, които се отразяват директно върху външния вид на кожата.

9. Простата

Сексът ще ви помогне да намалите риска от развитие на рак на простатата. Той отключва редица процеси в тялото, които се превръщат в бариера пред появатата на възможни тумори.

10. Рак на гърдата

Практикуването на това занимание е защита срещу рака на гърдата.

Стимулирането на гърдите кара жената да освободи хормона окситоцин, който предпазва от появата на този вид рак.

Сами виждате колко неприятни болежки могат да бъдат излекувани с практикуването на това приятно занимание!

Бъдете здрави и се обичайте!


Четете още:

🔴 Иди, че вярвай на приятели

🔴 Злато навсякъде и изографисани тавани! Баровска къща в Бояна засенчи харесания от "Ню Йорк таймс" палат

🔴 Тази красавица прибра 2,375 млн. лева от родния мегаджакпот, но има и голяма мистерия с тлъстата печалба!





Източник: За Жената





Коментари

горе