Любов в автобуса! Шофьор раздава ласки на кондукторка, докато шофира СНИМКИ



Шофьор от пловдивския градски транспорт раздава прегръдки и целувки по време на път. За "любовната афера" в автобуса ни сигнализира читател на TrafficNews.

Притеснителното в случая не са любовните ласки между кондукторка и водач, а фактът, че се случва, докато вторият управлява превозното средство.

Случката е от четвъртък, в рейс N 222. В автобуса е имало около 10 пътници. Читателят ни е бил таксуван доста по-късно от момента, в който се е качил, но по думите му "това е честа практика". Няколко минути по-късно погледът му бил прикован от действията на служителите.

"Шофьорът управляваше с една ръка автобуса, а с другата прегръщаше кондукторката. В следващия момент вече си разменяха и целувки. И всичко това се случва, когато автобусът се движи", възмущава се пловдивчанинът.

Той категорично подчерта, че няма против любовта и интимните моменти на хората, но това трябва да става в извънработно време.

"Нямам против любовта, но нека тази любов не застрашава живота на много хора. Нека имаме едно малко по-сериозно отношение. После защо имало блъснати хора по улиците от автобуси", допълва нашият читател.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.


Четете още:

🔴 20-годишен руснак прострелян в Бургас

🔴 Никол Станкулова пусна трогателна снимка в мрежата. Всяка жена иска да е на нейното място сега

🔴 Извергът, избил десетки в Нова Зеландия, отмъщавал за Шипка





Източник: trafficnews





Коментари

горе