РУСОКОСИТЕ И СИНЕОКИТЕ БЪЛГАРИ ИЗЧЕЗВАТ!



Преди 80 години русите българи са били около 30%, а хората със сини очи са били около 18%, според данни в книгата на проф. Методий Попов “Наследственост, раса и народ”.
Само за три десетилетия безумен разбойнически Преход, с чудовищна емиграция на най-добрата част от българското население и с демографска катастрофа, генофондът на нацията се срина и сега русокосите и синеоките са два пъти по-малко.
Преди 80-100 години българите в антропологичен план са били предимно светлокожи (65%) от северната (нордическа) раса и от динарската раса. Те, и двете, са европейски раси.
Мургавите българи, според емпиричните изследвания на около 400 000 българи и българки, осъществени от проф. Ватев, са 35%.
Като пример, и на снимките долу се вижда, че 16 от 20-те велики българи на тях, или 80%, (Левски, Раковски, Ботев, Хаджи Димитър, Волов, Васил Априлов, Иван Вазов, Димчо Дебелянов, Алеко Константинов и др.) са европеиди от северна, динарска и източноевропеидна раса.
Само 4, или 20% от 20-те, не са, и са от медитеранската раса (Яворов, Стоян Михайловски, Константин Миладинов и Константин Величков)
За 30 години управление на ДПС, БСП, ГЕРБ у нас крадците и разбойниците ни докараха до демографска катастрофа и до непоправимо увреждане на генофонда поради емиграция на най-добрата част от населението и спад на раждаемостта при етническите българи.
Сега антропологичната (расовата) картина у нас е коренно различна: вместо съотношение 65:35 на европеиди към неевропеиди отпреди стотина години, днес имаме обратно съотношение 38:62, т.е. българите с европеидни черти са по-малко от 2/5 от всички българи.
А много повече българи са от анадолската, кавказката, циганската и медитеранска раса, и техният абсолютен и относителен брой (в проценти) нарастват.
Мургавите българи скоро ще станат 2/3 от населението.
Русокосите по рождение българи и българки сега не са 30%, а вече са около 19%.
Синеоките направо изчезват, от 18% преди 100 години вече са само 10%, и скоро ще станат голяма рядкост у нас.
В управлението на България, по върховете в трите власти, няма русокоси и синеоки по рождение хора, няма европеиди.
Там, както изобщо в цялостното намаляващо население на България, можем да видим главно мургави хора с анадолски, медитерански, монголоидни, кавказки и цигански черти.

Акад. Петър Иванов


Четете още:

🔴 Какви традиции и обичаи спазваме на Тодоровден?

🔴 Мъжете ни споделиха: 11 модни тенденции, които ги отвращават от жените

🔴 "Пирогов" и "Майчин дом" спасиха бременна и бебето й след катастрофа





Източник: СВОБОДНО СЛОВО





Коментари

горе