Жените от тези 3 зодии са като виното: с възрастта само разцъфват и се разхубавяват



Животът е преходно нещо. Наясно сме, че не можем да спрем хода на времето.

Една жена най-ярко го усеща, когато се види в огледалото и забележи промените, настъпващи с годините. Не непременно, обаче, с напредването на възрастта губим красотата си. Има жени, които сякаш разцъфват с годините и се разхубавяват - също като отлежалото вино .

Ето знаците от зодиака, за които според астролозите е най-вероятно с възрастта да стават все по-хубави и привлекателни: 

Близнаци

Близнаците съзряват доста късно и докато всички техни връстници вече правят планове за бъдещето с поредния ухажор, тези девойки правят първите си плахи стъпки на любовния фронт. Представителките на този знак са несериозни и, като цяло, до 30-тата си година могат да си останат деца.

Това се проявява и във външния им вид. С възрастта наивността в погледа им отстъпва място на сдържаност, елегантност и благородство. Едва тогава те наистина разкриват женствеността си.

Рак

Жените Раци са естествено женствени, грациозни и изключително привлекателни. За щастие се срамуват да го демнстрират, тъй като в юношеството си са придобили куп комплекси и се затварят в себе си.

принцеса Даяна

Жените от този знак започват да се откриват за другите много по-късно, обикновено когато прехвърлят четвъртото си десетилетие. След като са се научили да обичат себе си, те придобиват вътрешна хармония, която сякаш ги кара да сияят отвътре. Жените от зодия Рак пленяват мъжете със своя чар, изящество и вътрешна хармония. Много често представители на този знак се женят за партньори, които са по-млади на възраст.

Дева

Типичната Дева в младостта си е сива мишка, която не разбира собствената си красота и привлекателност. Тя носи размъкнат гащеризон, пренебрегва обувките с токчета и дори не се опитва да се хареса на мъжете.

жената Дева

Едва години по-късно женствеността се събуждав нея и тя осъзнава силата на красотата, която притежава. Чак тогава Девата става истински победител на човешките сърца. Тя знае как да запази красотата и младостта си дълго време, сякаш възрастта губи цялата си власт над нея.

Намерихте ли себе си или приятелките си в този списък? Пишете ни в коментарите!


Четете още:

🔴 Откакто почнах да почиствам лицето си с това, колежките ми са във възторг. Все ме питат как успях да се подмладя толкова много

🔴 Ще ви побият тръпки, след като прочетете това жестоко и откровено писмо на една майка към дъщеря си! Цяла България се разтрепери...

🔴 Брадърът Кирил Симеонов: В държава на "слепци" не трябват очни клиники! (Ужасяващи разкрития за варненска болница)





Източник: За Жената





Коментари

горе