Петя Бюуклиева вдига сватба в две държави - синът на естрадната легенда й доведе снаха





Естрадната звезда Петя Бюуклиева редува репетициите в "Като две капки вода" с подготовката за грандиозна сватба. Изпълнителката на шлагера "Баба ми е фаталната жена" в най-скоро време ще се сдобие официално със снаха.

Нейният син Тони се е сгодил за приятелката си и в момента двамата живеят в Швейцария. Младите са заедно от 5 години.

"Тони много ни зарадва като се врече в любов и даде пръстен на едно прекрасно момиче. Решили сме венчавката да е приказка. Сватбите дори ще бъдат две - едната в България, другата в Цюрих. Любовта е вкъщи, станахме още по-голямо семейство. Смятам, че Бог не ги е събрал случайно. Щастливи сме със съпруга ми, синът ни е много добро момче и e взел бъдещето си в свои сърце", не може да си намери място от радост Петя.

Участието й в "Капките" е сбъдната мечта за нея, защото винаги е искала да участва в проекта, за да може да влезе в различни образи. Първата покана от Магърдич Халваджиян Петя получила преди две години.

"Но тогава му отказах, защото имах ангажимент в Германия и не можех да отделя цели 3 месеца. Сега приех, въпреки че в момента започвам и репетиции за мюзикъла "Змеева сватба". Премиерата му е през април", разкри още Буюклиева в интервю пред седмичник.


Четете още:

🔴 МВР продава стари патрулки на цена от 270 лева

🔴 Бившата на Слави Трифонов е бременна! Той ли е бащата?

🔴 3 зодии, които НЕ ревнуват





Източник: pik





Коментари

горе