104-годишна баба: Арестувайте ме



104-годишна обитателка на старчески дом във Великобритания изпълни още едно свое желание, след като беше арестувана от полицията. Ан Броукънброу, която никога през живота си не е имала досег със служителите на реда, леко се усмихваше, докато двама полицейски служители й слагаха белезниците.

Арестът е част от благотворителна инициатива, в която обитателите на старческия дом в Бристол пишат желанията си, които биха искали да им бъдат изпълнени. Ан е написала: „Моето желание е да бъда арестувана. На 104 години съм и никога не съм нарушавала закона“. Ан Броукънброу, която страда от лека форма на деменция, беше задържана с белезници от двама полицаи и отведена в патрулен автомобил. След това тя казала: „Имах прекрасен ден, беше интересно. Нещо, което никога не ми се е случвало. Когато ми сложиха белезниците, бях много щастлива. Дали се чувствах като престъпник? Е, това преживяване ме накара да бъда много по-внимателна за това, което правя и говоря. Но полицаите са страхотни“.

В страницата си във Facebbok старческият дом описа деня на Ан като „магичен“: „Желанието на Ан да бъде арестувана на значимата възраст 104 години за това, че е добър гражданин! Това е нещо, което тя винаги е искала да преживее!“.

Ан живее в дома от 10 месеца и често при нея идва правнучката й Саша.


Четете още:

🔴 Ново име в скандала с апартаментите

🔴 Зловещи подробности за убийството на българката в Атина! Полумъртва успяла да... (Видео)

🔴 Пролетта на 2019 г. ще бъде успешна и приказно щастлива за тези три знака на зодиака





Източник: Марица





Коментари

горе