На 50 години кожата й изглеждаше като на 35 благодарение на тази тайна техника с 1 лъжица



Всяка жена без значение на каква възраст е иска да изглежда млада и привлекателна. Ето защо ние сме толкова разстроени, когато видим бръчки по лицето, пъпки и първите признаци на стареене на кожата. Но какво можете да направите, невъзможно е да избягате от промените, свързани с възрастта, но е абсолютно реалистично да се уверите, че те не са толкова забележими.

масаж с лъжици

Оказва се, че дори и да похарчите много пари за скъпи кремове, резултати няма. За да се отървете от тъмните кръгове под очите и да се подмладите, достатъчно е да вземете една чаена лъжичка. Ще ви кажем какво трябва да направите с този прибор за спасяване на женската красота.

 

масаж с лъжици

  • Преди да си легнете, измийте грима от лицето си, нанесете овлажняващ крем. Вземете чаена лъжичка и я дезинфекцирайте с алкохол.

    масаж с лъжици

  • Охладете лъжицата в ледена вода и я прикрепете към горния клепач, повторете тази процедура 5 пъти. След това направете същото и с долните клепачи. Тази техника ще ви спаси от тъмните кръгове и торбички под очите ви .

    масаж с лъжици

  • Когато приключите, потопете в зехтин охладената лъжица. Започнете да масажирате лицето си. Бавно, с лек натиск масажирайте кожата чрез преместване на лъжицата: преминавайте от носа до слепоочието, после минете по челото, отидете на клепачите и прекарайте намазнената лъжица от вътрешния ъгъл на окото, не забравяйте да минете и по шията от основата до самата брадичка.
  • масаж с лъжици

Всяко движение трябва да се извършва най-малко десет пъти. За да минава гладко лъжицата по кожата, периодично я навлажнявайте със зехтин. Когато завършите масажа, измийте с топла вода. Не търкайте силно лицето, останалия зехтин по него ще си поеме в кожата и ще я овлажни.

масаж с лъжици

Масажирайте лицето си с лъжици преди лягане 10-12 дни и ще забележите веднага разликата.

 Желаем Ви винаги да сте здрави и красиви. Споделете статията с вашите приятелки, също ще бъде полезно за тях да опитат този прост метод.


Четете още:

🔴 104-годишна баба: Арестувайте ме

🔴 Ново име в скандала с апартаментите

🔴 Зловещи подробности за убийството на българката в Атина! Полумъртва успяла да... (Видео)





Източник: За Жената





Коментари

горе