Баба Ванга: да се предпазите от уроки и лоши очи дръжте това в къщата си



Баба Ванга доста често често е споделяла кои са онези предмети, които носят късмет, щастие и успех на обитетелите на къщата и апартамента, ако се заредят с положителна енергия.

В думите и съветите си към нуждаещите се от надежда и поглед в бъдещето, петричката пророчица посочвала именно тези материални вещи:

  • Според Ванга “кръглото огледало добре помни". Ако го има в къщата, то щастието няма да изтече, а ще остане в огледалото.
  • Тя също казвала "Свещите ще помогнат на хората да запазят и поддържат енергията в къщата".

Тези свещи, направени от восък, притежават наистина чудесна сила.

  • Ванга учела, че в къщата трябва да има и замразено слънце, отразено в смолата. "Кехлибар непременно вземете, за да проясни и главата, и съдбата на всички."
  • Mед: Ванга казвала: “Мед в къщата – просперитет в къщата“. От незапомнени времена се смята, че най-вече доста се харесва меда у дома. Това са невидими същества, които охраняват спокойствието и комфорта в дома ви.
  • Птица на щастието: Великата Ванга каза: “Щастието в дома птицата носи, провесете дървени играчки над креватчето на детето, нека да ги гледа, както малкото жълто слънце го наблюдава. Птицата на щастието ще го защитава, приказки ще му разказва, сълзите му ще пресуши. И то ще се смее, ще я гледа и с палец ще я сочи”.
  • Икона Вие не сте прекалено мързеливи, за да отидете на църква и свещи за здраве и за покой да запалите. Идете в църковния магазин и си изберете икона, която ще се превърне в помощник за цял живот. Можете да обмислите избора си, но най-добре е да погледнете иконите и да изберете тази, която ви носи най-голямата радост”, каза Ванга. Иконата ще бъде вашият верен приятел и в трудна ситуация ще ви утеши, надежда и радост в мъката ще донесе, и вълненията ще успокои. Основното нещо е да се обръщате с цялото си сърце към иконата вместо да я използвате, за да утоли вашите нужди”.
  • Черен камък Голямата пророчица Ванга казва: “За да бъде сънят добър, трябва да си намерите помощник, който да ви пази. Затова ще е полезно да намерите крайпътен черен камък, най-незабележимия. Ако донесете такъв камък в къщата си, никога няма да имате проблемите със съня.”  

  • Четете още:

    🔴 Изненадващ обрат в отношенията между Рачков и Мария

    🔴 Една история за истинската любов

    🔴 Денят на катастрофата промени живота ми завинаги





    Източник: За Жената





    Коментари

    горе