Във Фейсбук започна мощна кампания в подкрепа на Цветанов



Мощна кампания в подкрепа на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов стартира във Фейсбук.

Под мотото "Цветан Цветанов е невинен" вече има страница, следвана от над 800 души, както и група с 81 членове, сред които депутатът и шеф на парламентарната правна комисия Данаил Кирилов.

Това е пълният текст на посланието, което е записано на страницата:

"Цветан Цветанов като вътрешен министър се изправи срещу мафията и престъпността и за това с днешна дата след управлението на тройната коалиция МАФИЯТА – ОКТОПОДА са решили да се разправят с него и да го унижават. Всичко това се случва с пълната подкрепа на българския “независим“ съд пред нашите очи и очите на Европа и света. Човекът, който бе начело на МВР и благодарение на неговия кураж и воля, бяха неутрализирани;

• НАГЛИТЕ

• КИЛЪРИТЕ

• МАГИСТРАЛНИТЕ ГРАБЕЖИ

• ДДС ИЗМАМНИЦИ

• ОКТОПОДА И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ

Днес се опитват да го вкарат в затвора ! Но ние няма да го позволим ,няма да допуснем това ,защото: ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ Е НЕВИНЕН !!! Не само невинен ,той е ДОСТОЕН Човек рискувал живота си и знаел какво го очаква ,когато се изправи срещу МАФИЯТА - ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ Човек с безброй отличия и признания от всички служби в Европа и света, Човек към когото безброй почернени семейства изпитват, уважение, почитание и БЛАГОДАРНОСТ ,че ги е защитил от лапите на НАГЛИТЕ престъпници и тяхната гавра спрямо семействата им и близките им ! Цветанов е Човека ,който заедно с ръководството на МВР ,правителството на ГЕРБ и премиера Борисов ,върнаха доверието на обществото към службите и МВР ! И нещо повече МВР и служителите на МВР си върнаха авторитета, не само спрямо западните и световни служби, не само вече ни наричаха партньори и бяха наши истински партньори, и реализираха стотици успешни съвместни операции, а върнаха авторитета на МВР спрямо гражданите и обществото. Хората вече не се притесняваха да подават сигнали и оплаквания спрямо разни фигури от престъпните среди, защото ги е страх, че след това вместо защита , справедливост и възмездие ще получат побой, заплахи и отвличане. Хората го правеха без страх, защото знаеха ,че полицията ще ги защити ,че вече МАФИЯТА си няма държава и държавата и МВР се борят с МАФИЯТА ! Вярваха в полицията и в частност в Цветанов, защото той бе гарант за това !

ТАКА,ЧЕ ДНЕС КОГАТО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ИМА НУЖДА ОТ НАШАТА ПОДКРЕПА , ДА МУ Я ДАДЕМ ! ДА МУ ПОКАЖЕМ , ЧЕ НЕ Е САМ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ !!! ДА МУ ПОКАЖЕМ, ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ТОЙ ДА БЪДЕ НЕСПРАВЕДЛИВО ОСЪДЕН И ВКАРАН НЕВИНЕН В ЗАТВОРА !!! МНОГО СМЕ СИЛНИ СМЕ И ЗАСТАВАМЕ ЗАД ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ !!! ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ Е НЕВИНЕН !!!!"


Четете още:

🔴 Учените потвърдиха: Мъжете се влюбват във вас, ако притежавате тази специфична черта:

🔴 Графа изненада съпругата си за 10 години брак (снимки)

🔴 Младежи с коли и мотори събраха над 2800 лв. за лечението на малкия Виктор





Източник: dunavmost





Коментари

горе