Апартамент с частен асансьор в Пловдив?! Мисия възможна срещу 825 евро (СНИМКИ)



Казусът с луксозните жилища в сградата на „Артекс”  - „Златен век”, който изяде главата на двама министри, вече седмица е най- обсъжданата / и четена/ тема в държавата. Фактът, че четирима политици от ГЕРБ, сред които председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, правосъдния министър Цецка Цачева, зам министъра на спорта Ваня Колева  и Вежди Рашидов са взели имоти на преференциални цени от строителната компания в един от най- скъпите райони в столицата, разбуни духовете. Най- много коментари,  фейсбук постове и шаржове събра частния асансьор до апартамента на Цветан Цветанов.

TrafficNews.bg реши да провери дали в Пловдив има подобни сгради и колко струва един такъв апартамент. Оказа се, че под тепетата има не по-малко луксозни имоти и то в комплект с асансьори  с персонален достъп. Един такъв вече е на пазара и се предлага на атрактивна цена, която обаче е малко по-висока от цените за министри на „Артекс”.

Въпросното жилище се намира на последния етаж на комплекс „Корона” на бул. „Пещерско шосе”  и заема целият 18- ти етаж.  С 360 градуса изглед едновременно към Родопите ,  Стара планина,  всички тепета  и Гребната база, апартаментът предлага една от най- атрактивните гледки в града.

Жилището е на площ от 400  квадрата и е обзаведено по проект на дизайнерско студио „Casa Mia”  с мебели, изработени  по поръчка и най- висок клас техника.   Асансьорът, който е с персонален достъп ,  стига до коридора на самия апартамент.  Той се състои от огромен хол, всекидневна, кухня, две големи спални, всяка от които със собствен санитарен възел и детска стая, чийто обитател разполага дори със собствена стена за катерене.

Собственикът на имота го е обявил на цена 330 хиляди евро , което означава , че цената на квадрат е 825 евро  - малко повече от преференциалните цени за министри в София, но далеч под пазарните за столицата в квартал „Изток”  - 2 500 евро на квадрат.

Телефонът, на който можете да получите повече информация за атрактивното жилище, е 0879040404. 


Четете още:

🔴 Андреа качи своя СНИМКА и изригна срещу журналистката, която целуна Кубрат

🔴 Как от 20 корена да изкарате 40 кофи с картофи: китайският метод е реален и работи на 100%

🔴 Кои зодии са родени една за друга и кои никога няма да се разберат





Източник: trafficnews





Коментари

горе