Обладават ни духове от златните накити





Много внимавайте с наследственото злато, съветват екстрасенсите. Това е метал, който запазва наследствената информация. От една страна, старо украшение, оставено в наследство, може да е силен талисман, защото човекът ще бъде пазен от духовете на предците. От друга страна, то може да донесе на човека съдбата на своя предишен собственик. Златните накити на покойниците се свалят до третия ден след смъртта.

Не бива да се погребва човек със златни накити. Наследеното злато се скрива и се пази на тъмно до 40-ия ден след смъртта и чак след това се изважда. Откраднато или нечестно получено злато, намерено на улицата, носи нещастие. Злато, взето от могила, гроб, ще донесе нещастие на цялото семейство. Златните колиета успокояват нервите и сърцето. Те са нужни на емоционалните и раздразнителни, чувствителни хора, зависещи от смяната на настроенията си и работещи с голямо нервно напрежение. Останалите хора трябва да носят пръстени.

Златният пръстен е отличен талисман за деловите и активните хора. Те усилват вярата в собствените сили, помагат да се избягват трудностите и преодоляват препятствията. Златните обеци са отличен амулет за младите момичета. С течение на времето златото леко потъмнява. Не се страхувайте да го почистите, може да го излъскате с паста за зъби или да го дадете на златар да го почисти. Така вашето бижу ще върне не само блясъка си, но и защитните си сили.


Четете още:

🔴 Станислав Илиев – талантливото сливенско момче, мечтаещо за световната сцена (Видео)

🔴 Не оставят вик за помощ без отклик!

🔴 Слава Рачева: Детството не може да си отиде





Източник: Ретро





Коментари

горе