Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, четвъртък ще е благоприятен ден, Близнаци, Везни и Водолей пътуване



Четвъртъкът ще дойде с нови стресови ситуации, които в крайна сметка ще бъдат разрешени, но все пак трябва да сте подготвени и да имате търпение да се случват нещата. Денят ще бъде благоприятен за домакинстване и работа по домашните задължения.

Интересно запознанство ще доведе до нови прятни емоции, каквито не сте очаквали. 



Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще се ангажирате с действия от финансов характер. Това ще бъде един благоприятен ден за контакти с хора, които живеят или работят извън вашето населено място. В четвърътк ще преживеете събитие или среща с човек от кръга си приятели. Ще имате благоприятен ден за битови подобрения в дома си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвътък ще имате по-големи, но наложителни разходи. Проявете по-голямо внимание във финансовите си отношения с роднини или с клиенти. В четвъртък ще ви изненада една тайна или информация свързана със събитие, което сте пропуснали в близкото минало. Четвътъкът може да създадете неочаквано познанство, което тепърва ще има интересно развитие.  

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвърртък не се надявайте на обещание, което някой прибързано ви е дал. По-голяма част от ангажиментите ви днес ще са свързани с деца или с млади хора. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за пътуване. Постарайте се да избягвайте хора, които имат лош манталитет или темперамент.





Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще преживеете притеснения свързани с ваши лични страхове за бъдещето. Сега ще бъде по-важно да обърнете по-сериозно внимание на свои здравословни проблеми. В четвъртък едва ли ще преживеете някакви драматични събития, но се пазете от грешки, които могат да създадат объркване в живота ви. 


Четете още:

🔴 Ето каква цена ще плати шеф Манчев за развода и изневярата си

🔴 Болница предлага работа на сестра Жекова от "Откраднат живот" 

🔴 Българите в Испания са склонни да си помагат помежду си (Видео)





Източник: За Жената





Коментари

горе