Това всеки лекар го крие от нас! Абсолютно безплатно е, а замества 1 торба лекарства и хиляди левове! Нека всеки разпространи!



Храносмилателната система е сложен механизъм и процесът на храносмилането е още по-сложен.

Вероятно сте чули думите „Вие сте това, което ядете“ и това е много вярно.

За да останем здрави и тялото ни да функционира правилно, трябва да ядем здравословна храна, но това рядко е така.

Обичайното хранене в днешно време се състои от твърде много преработени храни и токсични вещества, които често са виновни за много хронични заболявания, включително рак. Освен това, тези храни оказват значително влияние върху храносмилателния процес, което води до множество други проблеми.





За щастие има нещо, което може да помогне – просто естествено средство, което ще облекчи храносмилателните ви проблеми и ще почисти червата ви само за 2 минути!

Почистването на дебелото черво и всички органи от храносмилателната система поне два пъти годишно е от жизненоважно значение. Хората в миналото с право са използвали клизми, но тази практика е останала забравена през годините. Почистването на дебелото черво е важна задача, която ще премахне излишните отпадъци от тялото ви и ще предотврати по-нататъшно натрупване на токсини и последващите здравни проблеми.

Ето една рецепта, която може да почисти дебелото черво само за няколко минути:

– 150 гр. сливи

– 150 гр. фурми /може и изсушени/

– 5 чаши вряла вода





Приготвяне:

Сложете водата да кипне в тенджера и добавете нарязаните на едро парчета сливи и фурми, след това намалете котлона на ниска температура /на първа степен/ и оставете сместа да ври за около 15 минути, докато се сгъсти.

Махнете от котлона и оставете да се охлади, прехвърлете в друг контейнер, по възможност стъклен съд.

Съхранявайте в хладилник.

Консумирайте по 1 супена лъжица от сместа след закуска и по 1 супена лъжица след обяд. Тази мощна смес ще подобри храносмилането ви, като облекчи проблемите като запек с лекота. Тя ще почисти напълно дебелото черво и ще подобри общото ви здраве. Опитайте сами и ще бъдете изумени от резултатите!


Четете още:

🔴 Икона-чудо! Сложете я в дома си и ще ви помогне за най-големите проблеми

🔴 Проф. Клеменс Унгер, д.м.н.: 40% от случаите на рак могат да бъдат предотвратени

🔴 Слави Трифонов за орязаните субсидии за партиите: Забавиха се с 2 г.





Източник: informiran





Коментари

горе