Ицко Финци умили мрежата със снимка на дъщеричката си (Вижте какъв е бонбон)



Ицко Финци показа хлапето си, Матилда е истински бонбон

Ицко Финци който на 85 години се радва да е татко на момиченце се похвали с едногодишната си дъщеричка. Колосът на българското кино изживява на стари години истинска се семейна идилия заедно с бебето и неговата майка Лиза Боева.





Легендарният актьор е прегърнал съкровището си с голяма нежност и му се радва с бащинска обич и топлота. Малката вече се е научила да прави първите си стъпки. На Финци обаче заради достойната си възраст му е трудно да ходи и тича покрай малката затова придържа детето поседнал. Погледът му красноречиво говори какви чувства изпитва към детето. Което го ощастливи на стари години.

Снимка: instagram

Потребителите в социалната мрежа не спират да се шегуват, че Ицко по-скоро прилича на прадядо на Матилда. Отколкото на неин баща. Но такъв е живота, може да ни поднесе най-невероятни изненади.





Режисьорът е обсебен от бебето. Той не може да му се нагледа и нарадва. Затова снима малката непрекъснато. Тя е главно действащо лице в снимките от живота. Има я за спомен как спи, как се храни и как с майка си отмарят сред природата.

Снимка: instagram

За рождения ден на Матилда семейството заминало по морето. Още от април се изнесло по Черноморието.  Щастливите родители Лиза и Ицко решили да покажат на едногодишната си наследничка морето и пясъка. Още щом пристигнали семейно си направили една дълга разходка по плажа, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.


Четете още:

🔴 ″Не сме пили водка, даваха ни Пепси″: ликвидатори на Чернобил си спомнят

🔴 Содата бикарбонат-Верен помощник в градината-Има ли гъсеници-сода, сива плесен-сода-Ето колко добрини ще в направи

🔴 Малина показа невероятно тяло на 53 (СНИМКИ)





Източник: razkritia





Коментари

горе