Анджелина Джоли в потресаваща форма-Акрисата вече е на ръба



Анджелина е грозно слаба, а сега според феновете си просто е достигнала крайната граница. Ръцете й са само кости, покрити с кожа, под които се открояват вени и сухожилия.

Въпреки че драмата покрай раздалата й с Брад Пит отмина отдавна, Джоли продължава да губи от теглото си.





Ако по време на посещението си в Колумбия актрисата успя да скрие измършавялото си тяло под широка дълга рокля, то лицето и ръцете и изглеждаха меко казано плашещи.

Тези снимки предизвикаха нова вълна слухове, че Анджелина има сериозни здравословни проблеми. Преди време в някои медии дори излезе информация, че лекари са съобщили на актрисата много тежка диагноза, а тя в страха си, че няма да живее дълго вече е изготвила завещанието си.





Иначе Анджелина не бе просто на почивка в Колумбия. Тя пристигна с хуманитарна мисия – като посланик на добра воля. Снимките й бяха направени при посещение на бежански лагер на границата с Венецуела. Актрисата е пристигнала там заради дечицата. Тя се опитва да помогне на семействата, които живеят в много тежки условия. Тя се срещна с колумбийските власти, които обещаха да финансират изпадналите в нищета хора.


Четете още:

🔴 Съсипаха Преслава заради тази снимка на малката Паола

🔴 3 съвета за успех от най-богатата жена в света, която е постигнала всичко сама

🔴 Проф. Федя Николов: Можем да променим живота си така, че да не стигаме до сърдечна недостатъчност!





Източник: За Жената





Коментари

горе