Тази жена свали 27кг благодарение на тези 10 лесни трика



Ирина има апетитни форми, лъчезарни очи и очарователни трапчинки по бузите си . Цял живот се е борила с излишните килограми и е страдала, заради теглото си до момента, в който намира 10 много лесни начини, с които да свали всичко излишно от себе си и да превърне тялото си в мечтаното.





След скандалния развод, който преживява Ирина не попада в депресия, както много хора,а се възползва от стреса. Напротив, актрисата се хваща в ръце, забележимо губи тегло и коренно променя визията си!

Чрез опити и грешки, жената е разработила ефективен план за отслабване, който й е помогнал в сравнително кратък период да загуби повече от 20 кг.

Ето правилата, които Ирина следва, за да постигне такъв невероятен резултат. Съветваме ви да си ги разпечатате и прикрепите с магнит към хладилника!

Пийте най-малко 1,5 литра вода на ден, за да ускорите метаболизма и да подобрите отделянето на вредни вещества от организма.





Откажете се от пържени и мазни храни, за да намалите приема на калории, както и да намалите тежестта върху панкреаса и черния дроб.

Откажете се от сосове, съдържащи нишесте и захар. Вместо това използвайте натурално кисело мляко, растително масло и лимонов сок.

Изоставете колбасите . Те съдържат огромно количество ненужни калории, сол и химически добавки.

Откажете се от печивата и сладкишите. Сушени плодове и ядки приемайте в ограничени количества като здравословна алтернатива на десертите.

Пресни плодове в менюто включете поне 4 пъти седмично сутрин.

60% от храната - протеини, 35% - бавни въглехидрати, 5% - полезни ненаситени мазнини.

Преминете от 3 хранения на 5 хранения на ден. Честото хранене предотвратява внезапни колебания в нивата на кръвната захар, което помага да се контролира апетита.

Последното хранене нека да е до 19:00 часа. Забрана на смартфони, книги и телевизия по време на хранене.

Мръсно хранене - веднъж седмично. Денят, в който е позволено да се яде абсолютно всичко забранено.

Както виждате, съзнателното хранене и никаква магия. Ирина си помогна и с този малък трик с чиниите : не можеш да сложиш много на малка чиния!





В различни интервюта по темата за отслабване Ирина винаги уточнява, че мярката трябва да бъде известна не само в храната, но и в загубата на тегло. Важно е да не стиигате до крайности, ако искате да запазите женската си фигура .

Надяваме се тази мотивираща статия да ви вдъхнови да започнете нов живот без баластни продукти - основната причина за наднорменото тегло. Споделете вашето мнение в коментарите, а статията - с приятели!


Четете още:

🔴 Най-ефикасният капан за комари се прави за 5 минути от бутилка - залагате го вечерта, сутринта броите жертвите вътре:

🔴 4-те зодии, които ще се ВЛЮБЯТ до края на лято 2019

🔴 Когато туристът е просто гривна от хотел





Източник: За Жената





Коментари

горе