Красивата Мария от Френската по стъпките на Уилям и Кейт



Най- красивата абитуриентка за 2013 година Мария Грозданова е приета в университета, където принц Уилиам среща бъдещата си съпруга Кейт Мидълтън- Сент Андрюс, в трудната специалност тероризъм и политическо насилие.

Мария сподели пред "Марица", че моделството й е хоби и ако се занимава само с това не би се чувствала напълно завършена и щастлива, затова красавицата се е посветила предимно на образованието и кариерата си. Пловдивчанката има първокласна бакалавърска диплома по политика и международни отношения в престижния Royal Holloway, University of London.





В момента Мария се занимава с киберсигурност - предотвратяване на международните конфликти и терористичните атаки в интернет. Красавицата довери, че въпреки успехите в Англия, Пловдив ужасно й липсва. "Липсват ми хората, залезите от трихълмето, калдъръмените улички в Капана, летните вечери на гребната база, оживлението, но и домашният уют и спокойствието!", разкри тя.





Мария мечтае някой ден да се върне в България и образованието и качествата й да бъдат оценени и полезни за обществото ни. Красавицата се обръща към всички млади момичета със съвета да наблегнат на духовото си израстване, защото визията е преходна, а интелектуалното развитие остава за цял живот. Пловдивчанката е живяла и в Брюксел, знае английски, френски и малко руски.

Мария е щастливо обвързана с инвестиционен банкер. За него сподели, че я е грабнал с доброта, искреност, чувство за хумор и изключителен интелект.


Четете още:

🔴 Как да си проверим кредитната задлъжнялост?

🔴 3-те зодии с нова любов през ЮЛИ

🔴 Кресна - твърдина на българския дух и слава





Източник: Марица





Коментари

горе