Блатечки и Диляна Попова тайно в баровски хотел (УНИКАЛНИ СНИМКИ)



Асен Блатечки и Диляна Попова потвърдиха сами новината, че отново са заедно. Това отново се случи по нестандартен начин. Актьорът и моделката взеха участие в романтичния видеоклип на последната песен на Дани Милев, който е заснет в един от най-тузарските комплекси у нас, намиращ се край Правец.



Във видеото Асен и Диляна играят себе си – влюбена двойка, която се разминава на няколко пъти, но в крайна сметка двамата разбират, че са един за друг и признават: „Това си ти“, както е заглавието на музикалния проект. Снимачният процес продължил 2 дни, в които секссимволът на българското кино и синеоката красавица били неотлъчно един до друг не само за пред камерата. В актьорската игра пък ги насърчавал съпругът на водещата на „Здравей, България“ Аделина Радева, който е режисьор. От екипа се пошегували, че песента е обяснение в любов от страна на Асен към Диляна, тъй като в продължение на няколко години той се луташе между нея и официалната си съпруга Катерина, докато най-накрая избра на коя от двете да се посвети.






Видеото станало повод наяве да излезе фактът, че застаряващият секссимвол Блатечки диво ревнува Диляна. Първоначалната идея била в ролята на неин любовник да се превъплъти Дани Милев. Когато разбрал, че ще има разголени сцени под душа обаче, Блатечки реагирал доста бурно и бил категоричен: "Абсурд! Или се снимаш с мен, или отказваш!". Диляна обяснила ситуацията на Дани и той отстъпил мястото си на 48-годишния актьор.


 
Асен и моделката, които имат общ син Борил, скъсаха скандално малко след раждането му. В продължение на четири години си деляха грижите около отглеждането на наследника си поравно. В началото на април „Ретро“ първи разкри, че Асен е поискал прошка от голямата си тръпка и отново дели един покрив с нея. Диляна и Блатечки вече не крият, че изживяват ренесанс на връзката си. Секссимволът дори си позволява да води хубавицата на вечери с колеги от театъра и да я представя пред свои познати като официалната си половинка.






Освен това от известно време насам актьорът се прибира да нощува в нейното жилище, а с дъщеря си Катерина от първия му брак се вижда през деня. 18-годишната девойка не общувала често с братчето си и не била близка с мащехата си Диляна, но уважила решението на баща си, който в никакъв случай не я пренебрегвал. Наскоро я позлатил за рождения ѝ ден и покрил разходите около грандиозното парти, което тя спретнала за себе си и приятелите си в най-нашумялата столична дискотека, намираща се в хотела на Ветко и Маринела Арабаджиеви.



 


Четете още:

🔴 Французите забраняват добавка в храните, която е канцерогенна

🔴 Мариана Векилска се върна от Брюксел по-красива от всякога - направо сияе (Снимка)

🔴 Интериорни идеи за 50 кв. м (галерия)





Източник: Ретро





Коментари

горе