Спрете хапчетата за кръвно с рецептата на бай Добри. Хипертонията изчезва за 4 месеца





Високото кръвно е водещият глобален риск за смъртност, отговорен за 9.4 милиона отнети човешки живота годишно. То е причина за мозъчни инсулти, сърдечни инфаркти, за сърдечна недостатъчност и внезапна сърдечна смърт, като 50% от инцидентите са при лица на възраст от 45 до 69 години. Всеки трети в света е с високо кръвно налягане, а ефективно лекуван е само един от трима. България е с честота на хипертонията около 55%, при средна за Европа 30-45%. У нас хипертониците са около 2 милиона, като адекватно лекувани, с постигнат контрол в последните години, са около 37%.






Когато преди 4 години на бай Добри от Костенец му поставят диагнозата хипертония, той е отчаян, защото лекарствата са много скъпи и само с една пенсия не може да си ги позволява всеки месец. Тогава решава да се обърне към народната медицина и намира алтернативен лек. „Това, което ми помогна, ме направи нов човек. Не е известно на широката аудитория, но е много полезно и евтино. Препоръчвам го на всеки един човек с моя проблем“, споделя бай Добри, който гони 90-те.

Ето я и самата рецепта за вълшебния лек: Смесват се 5 ч. л. борови иглички, 2 ч. л. кори от лук и 2 ч. л. плодове от шипка. Всичко това се потапя в 1 л вода и се чака да заври. Когато заври, се оставя за още 10 минути на изключен котлон и после се маха. Накрая се оставя да изстине и се прецежда. Консумацията на тази отвара няма някакъв специален график на прием. Може да се пие винаги и по всяко време. Единственото правило е да се приема на гладно, защото така ефектът е доста по-голям. Полученото количество трябва да стигне за два дни. Когато свърши, се прави нова отвара за още два дни и така цели 4 месеца. Това е препоръчителният период за пълно излекуване от хипертония, казва бай Добри.






„И аз го пих 4 месеца и вече нямам високо кръвно налягане. В момента не си го правя, но пак съм добре. Много съм доволен, защото това лекарство ми спести сума ти пари, които и без това нямам“, споделя пенсионерът. Той помогнал на много свои съграждани с рецептата, а по негови думи в момента стотици хора в България я изпълнявали и виждали ефекта. Освен че намалява кръвното, отварата създава и щит на сърцето, защото при високо кръвно то е изложено на риск от сърдечен удар. С тази напитка този риск изчезва. Затова тя се препоръчва на всички хора с болна сърдечносъдова система.


Четете още:

🔴 Една история на ужаса: " Баща ми ме продаваше за бутилка ракия."

🔴 Никога не изричайте пред огледало тези 5 израза!

🔴 Мъжът ми ме лъже! Какво да правя?





Източник: Ретро





Коментари

горе