Краткосрочна диета с бърз резултат- просто трябва да издържите 1 ден на това меню



Краставицата се нарича най-ефективният зеленчук за отслабване. И всичко това благодарение на 95% вода от състава и нереално нискокалорично съдържание. Обикновената зеленият зеленчук често съдържа органични киселини и диетични фибри, както и минерали и витамини. Дори и специални диети са разработени с нея ! Но не само те са полезни, но и много бързо се отслабва с тях

Диета за краставица за отслабване помага за премахване на токсините, осигурява дневната доза на йод, предотвратява появата на камъни в бъбреците и ускорява метаболизма. Но когато трябва да загубите няколко килограма, не трябва да се придържате към дълга диета, един ден е достатъчно.





Колко може да отслабнете

И така, нека да очертаем граница между диета от краставица и ден на гладно . Диетичното меню може да се състои не само от зелени зеленчуци, но и от други продукти, включително чисто месо и риба. Тя ви позволява да губите около 1 кг на ден. Като цяло, за 7-10 дни ще се отървете от 7–8 кг.

Пречистващият ден изключва месото и рибата. Единственото нещо, което може да комбинирате в тандем с краставици, е млечен продукт, друг зеленчук или плод. Този подход ви позволява да пропуснете 1,5–2 кг на ден .





Пригответе зеленчукова салата от краставици и домати , подправяйки я само със зехтин. Без сол и подправки. Дневната дажба трябва да се състои от четири хранения. В същото време размерът на порцията не може да надвишава 150 грама.

Тази версия на деня на разтоварване включва не само краставици за отслабване , но и ябълки. За 1 кг ябълки и 1 кг краставици без кора. Салата се приготвя от същите продукти, като може да добавите натурално кисело мляко. Разделете целия обем на 5–6 приема.

Пречистването с кисело мляко и краставици се смята за едно от най-популярните. Използвайте 1 кг краставици на ден, разделяйки обема на 5 приема. Между приемите трябва да пиете кисело мляко и вода, като общата сума на ден - 1 литър кисело мляко и 1,5 литра вода.





Добавете към 1,5 кг краставица 0,5 кг нискомаслена извара . Това е вашата дневна ставка, която е разделена на пет равни части. Изварата може да се смеси със свежа целина и магданоз. Освен това препоръчваме да се пие 1,5 литра обикновена вода.

Изберете една от опциите и правете не повече от веднъж седмично. Доказано е, че гладните дни не само помагат да отслабнете, но и са първата стъпка по пътя към възстановяването. Опитайте сами и препоръчайте на приятелки, които се борят да отслабнат само чрез диети.


Четете още:

🔴 Тя е на 91, той - на 31. Те са доказателството, че любовта не знае възраст - съгласни ли сте?

🔴 Мушкатото и неговите непознати сили: научете за ползите от него

🔴 Днес си спомняме за актрисата Надя Тодорова /Видео/





Източник: За Жената





Коментари

горе