Звездна репортерка и италианец вдигнаха сватба в Арбанаси



Репортерката на сутрешното предаване по БТВ „Преди обед“ Валерия Кръстева каза официално „да“ на любимия си мъж – италианеца Еудженио Скимици в Арбанаси. Домакин на сватбата бе атракцион „Калоянова крепост“. Венчавката се състоя в събота и доведе във великотърновското село десетки нейни колеги от телевизията, сред които водещата Десислава Стоянова, която си партнира с Александър Кадиев, и продуцента Георги Тошев. Не липсваха и сънародници на младоженеца, които бяха дошли да уважат щастливия ден в живота на младото семейство. Малко преди да сключат граждански брак, на изнесена церемония двамата влюбени си размениха обети за вярност пред Бог.





За голямото събитие булката бе избрала класическа бяла рокля в ретростил, а на главата си носеше елегантен венец от естествени цветя, от каквито бе направен и сватбеният букет. Младоженецът пък бе облечен в тъмен костюм и носеше червена папийонка. Шаферките бяха в еднакви сини рокли.

Празненството премина в много хора и забавления.





Неслучайно венчавката се състоя в Арбанаси. Валерия е родом от Велико Търново. Тя е завършила Американския университет в България, а в работата си като репортер в предаването “Преди обед” се среща със световни звезди и блогъри. Самата госпожа Скимици поддържа собствена страница – https://apartament14.wordpress.com/, в която пише за своите пътешествия по света и любими кулинарни рецепти.

Галина ГЕОРГИЕВА


Четете още:

🔴 Проф. Тодор Кантарджиев разкри какви опасности ни дебнат през лятото и как да се предпазим от тях

🔴 Мая – кандидат за кмет? ГЕРБ пак ще победи

🔴 Черна вест за смърт на българин дойде от Ситония





Източник: Борба.БГ





Коментари

горе