Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в сряда ще се радвате на пари, Рак, Скорпион и Риби пак пари



Срядата ще донесе успех на амбициозните и търсещи активно успеха зодии, които все пак няма да оставят нещата да текат просто така по своя ход, а ще действат активно, за да постигнат успеха си, който ще се усмихне само на тях. Те го и заслужават! Срядата ще мине и под знака на напрежението в работата, защото ще има задачи, които не търпят отлагане, а умората вече е доста сериозно надвиснала над голяма част от зодиите и затова денят ще бъде в известна степен инфарктен.





Не се оставяйте по течението и се постарайте да действате адекватно на ситуациите.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате по-голямо желание за романтични приключения. Моят съвет е да не пренебрегвате значението на някои събития и да не разпилявате време и енергия в неща, които утре няма да имат значение. Денят вещае успехи в интересни или полезни начинания и действия. Очаквайте важна новина свързана с жена. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес мнозина ще преживеят среща или събитие свързано с дете или с млад човек. Сега може да ви зарадва новина относно човек, когото познавате и който живее в друго населено място. Ще имате благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от далеч. Ще ви се наложи да вземете важно решение, не бива да отлагате. 





Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, изненадите в сряда ще са свързани с работата или с бизнеса ви. Те по-скоро ще са вследствие от предишни ваши действия и решения. В сряда мнозина ще се зарадват на пари. Избягвайте неприятности с жена, ичето развитие няма да може да контролирате.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда мнозина ще се зарадват на пари, чието получаване е било забавено или отлагано досега поради различни причини. Сряда вещае неочаквано събитие или новина свързана с мъж. Това ще бъде един благоприятен ден да направите една покупка за дома си, която да ви донесе удобства и настроение. 


Четете още:

🔴 Звездна репортерка и италианец вдигнаха сватба в Арбанаси

🔴 Проф. Тодор Кантарджиев разкри какви опасности ни дебнат през лятото и как да се предпазим от тях

🔴 Мая – кандидат за кмет? ГЕРБ пак ще победи





Източник: За Жената





Коментари

горе