Наръгаха с нож в корема попфолк певеца Галин



Певецът Галин го отнесе във финалния епизод на интернет сериала "Вайръл". Екранният Захари беше наръган с нож в корема от Калина Иванова - Симона от "София ден и нощ".

Драматичната развръзка в последния епизод изясни случващото се с изчезването на главната героиня Яна - певицата Лидия. Оказа се, че мачото Кристиан Кирилов, които наскоро се сгоди за певицата Джулия и в сериала играе брата на Галин, е виновен за мнимото убийство на Яна.





Мистерията, около която се въртеше целият сюжет на продукцията, най-накрая се разплете, когато в последните секунди на реалитито показаха Яна жива в болницата.

Сериалът пресъздаде приятелството между Калина и Лидия - Яна и мистерията около изчезването на последната след постъпването й в имението за млади инфлуенсъри "Вайръл". Собственикът му Захари - певецът Галин се занимава и с незаконен бизнес, като вербува млади момичета за проституция. В мрежите му попадат и непълнолетни тинейджърки, сред които е и безумно влюбената в него Яна. Най-добрата й приятелка Калина постъпва в агенцията само за да разбере какво се е случило с въпросната.





В Инстаграм профилите на актьорите заваляха запитвания какво да очакваме във втория сезон на "Вайръл". Повечето от участниците обещаха той да е много вълнуващ.


Четете още:

🔴 Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в сряда ще се радвате на пари, Рак, Скорпион и Риби пак пари

🔴 Звездна репортерка и италианец вдигнаха сватба в Арбанаси

🔴 Проф. Тодор Кантарджиев разкри какви опасности ни дебнат през лятото и как да се предпазим от тях





Източник: Марица





Коментари

горе