Българка, световно светило в медицината, разкри! Най-страшният хищник в храната е…

Нова драма с втория син на адреналинката ЯнаБившата адреналинка от „Господари на ефира“ Яна Христова отново е в епицентъра на скандал и пак драмите й са свързани с бившия й съпруг – дизайнера Ивайло Леков

Двамата са разделени от десет години, но все още са съпрузи по документи. Той се крие от съда и тя не може да се разведе с него.

По тази причина бившият й мъж се води татко на второто й момченце Даниел, което се роди в края на май.

31-годишната танцьорка още през пролетта започна дело за прекратяване на гражданския си брак. През април то беше отложено заради неявяването на 42-годишния Ивайло и съдията даде срок от три месеца, за да може той да бъде открит и да му връчат призовка. През това време блондинката роди син, който се води по документи дете на Леков, тъй като двамата все още имат брак, пише „Галерия“.


Биологичен татко на бебето обаче е новият приятел на блондинката Петър, за когото се знае, че е спортист. На 1 юли Ивайло отново не се появи в съда. Драмите на Яна с бившия й мъж не са от вчера. От десет години тя е в непрекъснат конфликт с Леков, който е баща на първия й син – десетгодишния Емил.


Бившата адреналинка спечели правата над детето си, но на практика то продължава да живее с баща си. По последни данни блондинката не е виждала момчето повече от година.
„Всеки ми дава съвет да се обърна към съответните органи. Всичко, което е зависило от мен и моите адвокати, е направено, но резултат няма“, жалва се ЯнаИзточник: За Жената

Следваща статия:
Първата жена на Румен Радев черпи за бебе

Коментари

Видео на деня

горе