Краката на една жена показват какъв е нейният живот и съдба



Макар да казват, че „в краката няма истина“, женските крака ще разкрият много тайни. Достатъчно е специалистът да погледне крака ви, за да може веднага да определи нагласите и основните черти на характера.

Освен това, въпреки че четенето по краката е цяла наука, всеки може да се опита да определи някои качества от собствената си природа, защото някои знания са достъпни за всеки.





За какво говорят женските крака?

- Ако размерът на краката изведнъж се е увеличил, тогава вие очаквате признанието на вашите способности и постижения, но трябва да търсите нови начини да изпълните амбициите си.

- Ако кракът е станал по-широк, може би работите прекалено усилено и трябва да мислите за почивка.
- Тесни женски крака - знак за женственост и мързел.

Вие не се безпокоите нито за незначителни, нито за големи проблеми, като успешно ги пренасочвате към други хора,
- Силният крак показва раздразнителна натура. Лесно се изплаши, дразни, когато хората имат съмнително отношение към техните думи и идеи.

 





Висок свод на крака

Висок свод на женския крак показва изключителна независимост. Не обичате да взимате помощ от някой друг. Вашите вътрешни енергийни ресурси са много силни и вие знаете как да се наслаждавате да сте сами, въпреки че сте доста общителни и се разбирате добре с хората. Вие  просто се нуждаете от почивка.

Пета

Ако имате широка пета, вие сте силна жена, а тясна пета означава, че нямате доверие в бъдещето.
Ако имате груба кожа от външната страна на петата, вероятно е, да имате нисък имунитет - пийте повече витамин С.

 

Палец

Ако той е тесен в основата и се разширява към края, трябва да се опитате да бъдете по-честни със себе си.

Колкото повече палецът се обръща към останалите, толкова повече зависите от мнението на други хора.

Врастнал нокът означава, че не обичате да се разделяте с обичайните, дори остарели неща. Отървете се от тях, без значение колко ценно е за спомените, защото е време да направите място в живота си за нови впечатления.

Грубата безчувствена кожа между палеца и втория пръст подсказва, че сте свикнали да претегляте всички действия и действия, но се нуждаете поне от време на време, за да бъдете дадени в силата на емоциите и желанията.

 

Трети пръст

Този пръст отразява вашите професионални стремежи. Колкото по-дълго е то, толкова повече амбиция имате.

Хората с тънки пръсти са по-артистични и креативни, а тези с дебели пръсти са практични и на земята.

Третият пръст, наклонен към малкия пръст, говори за нетърпение в характера ви.

Ако има разстояние между третия и втория пръст, най-вероятно често угасвате чувствата в себе си, съгласявайки се да направите необичаната работа. Опитайте се да намерите приятни партита в безинтересна задача или накрая дайте свобода на емоциите. Откажете поръчката и вижте, че това разстояние скоро ще се намали значително и в същото време вашето спокойствие ще се стабилизира.

Четвърти пръст

Той е отговорен за отношенията ви с хората. Ако гледа в посока към палеца, вие сте чувствителни и имате много приятели.
Ако този пръст е по-дълъг от другите, семейството е най-важно за вас.
Ако изглежда сбръчкан  (като след два часа в банята), трябва да се грижите за себе си.
Цветът на кожата на краката също има свой смисъл - той говори за вашето отношение и характер. Зеленият оттенък на краката ви говори за чувството ви на завист. Бяло - че твърде често сте ядосани. Сивото е сериозно, развивате депресия. Помислете за това, може би трябва да промените отношението си.





Позицията на краката също може да каже много:

Когато пръстът на крака е насочен към партньора, той говори за внимание, готовност за общуване.

Пръстите на краката ви не са обърнати към човека, който се е приближил, то той не е добре дошъл човек за вас.

Изведнъж се появяват брадавици на пръстите на краката, което подсказва, че нещо те гризе отвътре. И неравностите на пръстите ви казват, че правите твърде много за другите, забравяйки за себе си, и трябва да преосмислите това отношение.

Дължина на крака

Ако имате къси крака, вие стоите уверено и твърдо на земята, въпреки че страдате от промени в настроението. Реалистично, вие решавате житейските проблеми лесно и бързо, без да попадате в отчаяние и без да предприемате прибързани действия. В зависимост от вашите лични интереси можете лесно да промените мнението си.

Ако сте собственик на дълги крака, вие сте чувствителни и романтични, обичате да мечтаете. Може да ви е трудно да се справите дори с малки проблеми в живота си. Вие не можете лесно да компрометирате принципите, сте постоянни в техните убеждения.

Много е важно как вървите .

Щастливите влюбени жени имат лека и красива походка. Ходят, вдигат високи глави, спокойно и уверено посрещат погледите на другите.

Но ако постоянно държите краката си вътре, тогава тази походка подсказва, че не сте сигурни в себе си, срамежливи и известни. Трудно е да установите отношения с хората, но защото често се чувствате самотни.


Четете още:

🔴 Какво чака децата и родителите от 1 януари 2020 г. Или как идва новото робство

🔴 Камион разпиля пари на магистрала (ВИДЕО)

🔴 4-те зодии, които БУКВАЛНО тероризират половинките си





Източник: За Жената





Коментари

горе