Румен Овчаров вдигна голяма гръцка сватба като от приказките - вижте красивата булка (Снимки)



Румен Овчаров вдигна голяма приказна сватба не къде да е, а в слънчева Гърция. Ексминистърът омъжи дъщеря си Теодора , а за място на събитието младата двойка бе избрала южната ни съседка. Ексминистърът сам заведе дъщеря си до олтара, а самата церемония бе като от филмите - на брега на Бяло море.





Бившият енергиен министър не се скъпи и направи най-важния ден в живота на Теодора наистина незабравим.

Румен Овчаров дъщеря

Наследничката на Овчаров и нейният любим избрали за сватбената си церемония луксозния гръцки курорт Порто Елеа, който се намира на полуостров Халкидики, и се венчали на частен плаж.

Дестинацията е любимо място за куп български знаменитости.

дъщерята на Румен Овчаров





Поканените на сватбата били около стотина човека. Гостите дошли от България, но имало и от Англия и Германия. На тях им се наложило да пропътуват хиляда километра, за да уважат младите и да станат свидетели как си разменят сватбените халки, пише „Ретро“.

Че церемонията е била пищна и разточителна, няма съмнение. Купонът, който бил в близост до морския бряг на Бяло море, продължил до ранни зори.

Ексминистърът и политик от БСП завел булката сам до младоженската арка под звуците на Менделсон и от голямата емоция се просълзил, предават от hotarena.net.

Румен Овчаров е баща на три деца. И макар тази година да стана дядо за втори път, вълнението му дошло в повече и той много се разчувствал, че втората му дъщеря се омъжва и става семейна жена.


Четете още:

🔴 Слагам малко ориз в чорапите и започвам да чистя вкъщи, ефектът е просто изумителен

🔴 След 71 години брак! Съпрузи починаха в един и същи ден

🔴 Бог чу молитвите за Яна! Красавицата се прибира у дома след борбата между живота и смъртта





Източник: За Жената





Коментари

горе