Актьорът Антон Радичев: Треперя да не остана на улицата заради зет си Богомил Грозев




Актьорът Антон Радичев продължава да живее в страх заради възможността да изгуби дома си заради бившия си зет - водещия на Нова Богомил Грозев. В момента жилището е ипотекирано в банка, а новинарят се крие от гаранта си и не прехвърля кредита на свое име.

"Това ми е болната тема. Още не е направил нищо по въпроса. На 14 януари беше делото по развода им с дъщеря ми. Официално е разтрогнат вече бракът, но по моя случай няма развитие. В началото на годината Богомил ми каза, че след седмица ще ми се обади и ще оправим нещата. Като мина време, звъннах на майка му. Тя само каза, че ще му предаде, че съм го търсил. Писах му и съобщения, но ядец", коментира актьорът пред столичен седмичник.






"За какво е всичко това, не мога да разбера? Той явно засега си плаща кредита, защото ако не го прави, да са ми взели жилището от банката. Заложих собствения си апартамент, за да си построят с дъщеря ми къща, а тя каква стана. Грозеви си имат няколко имота. Редно е Богомил да си прехвърли ипотеката на техен имот. Но колко ли още ще трябва да чакам", пита се актьорът.






"Не ми е приятно, че ме размотава, но чак пред инфаркт не съм бил... Ето сега в момента ремонтирам жилище, което, не дай боже, може да стане собственост на банката при лошо развитие на ситуацията. Как няма да ми е свито сърцето... Къде ще отида, ако ми потропа кредиторът? Разведоха се с дъщеря ми и каквото поиска Богомил, стана. Кристина подаде документите за разтрогване на брака", разкри той.


Четете още:

🔴 Първият български шериф в САЩ сбъднал детската си мечта

🔴 Аз съм на 47 години - отървах се от 12 кг наднормено тегло, подуване и болка в ставите, пиейки по 1 чаша от това на ден!

🔴 Рожен събра над 200 000 българи от страната и чужбина (ВИДЕО)





Източник: Ретро





Коментари

горе