Кармична Венера влиза в огнения знак Лъв: ОВЕН ще се озовете в центъра на вниманието, КОЗИРОГ изненадваща печалба!



Венера влиза в знака Лъв на 27 юли и ще остане там до 21 август. 

В Лъв Венера изразява себе си с ослепително количество смелост и ярки прояви на обич. Звучи като клише, но Венера в Лъв е еквивалентна на перфектния Ден на Свети Валентин за жената, в средата на поклонението на една истинска любов. 

Венера е символ на нашите ценности, взаимоотношения и нещата, които ни носят най-голямо удоволствие. Междувременно, Лъв е фиксиран знак за огън, който процъфтява с автентичен израз и всички радостни неща. Но....

Венера в Лъв също може да бъде изключително вредна за нашите банкови сметки… ако разбирате какво имам предвид. Няма нищо лошо в предприемането на действия, но с Венера в знака Лъв нещата могат да станат драматични доста бързо. 



Ето какво ви очаква при Венера в Лъв, според зодиакалния ви знак:

Овен

Ще се озовете в центъра на вниманието, вероятно ще бъдете в настроение да се забавлявате и да изглеждате добре, докато го правите!  Така че, независимо дали търсите нещо сериозно или не, богинята на любовта е тук, за да запали огъня ви буквално. Чувство за креативност? Така че не се страхувайте да бъдете смели. 

Телец

Лоялността е всичко, Телец.  Не че сте склонни да се забавлявате, просто знаете какво искате и сте готови да го направите своя.  Така че независимо дали става въпрос за парите, които правите, за храната, която приемате, или за човека, когото обичате, богинята на любовта е тук, за да ви даде царската си подкрепа.  

Близнаци

С очарователна Венера, която минава през вашата любознателна трета къща на познавателното, общуването и ангажирането вие ще достигнете върховете на ума. Обаче, като се има предвид, че това е и вашият дом на власт, сигурно е да се каже, че знаете нещо за използването на думите си в своя полза. Това е моментът да изразите ярко чувствата си!

Рак

С планетата на любовта, която капе в скъпоценни камъни чрез вашата благосклонна втора къща на финансите и ценностите са много вероятни финансови пробиви, но се уверете, че сте в течение на своите навици на разходи. 

Лъв

Богинята на любовта работи във ваша полза, така че не се колебайте да заблестите още по-ярко. Ще заслепете всички с очарованието си. Лъвовете ще желаят да обичат и да бъдат обичани. Самотните представители на знака вероятно ще намерят подходящ партньор.

Дева

Вярвате ли в тихата харизма, Дева? С благоуханна Венера, която шепне сладки неща чрез подсъзнателния си 12-ти дом на кармата, затварянето и всички неща зад кулисите, вие ще се гордеете със своите способности за пазене на тайни и подсъзнателните си сили за убеждаване. Търсите любов? Този транзит може много добре да вдъхнови някаква тайна среща, така че дръжте опциите отворени, Дева. 

Везни

Тези от вас, които търсят любов, могат внезапно да имат горещи точки за някой в ​​рамките на социалните ви контакти. Истината е, че тази област на вашата графика е свързана с подслушване на  вашия вътрешен бунтовник и освобождаване от нормата; следователно всички неща, прогресивни, иновативни и психически стимулиращи, ще ви интересуват през това време. 





Скорпион

Богинята на любовта е в амбициозната ви десета къща: кариера, репутация и наследство... така че не се притеснявайте! За тези от вас, които търсят любов, не казвам, че това не е възможно, но Венера е силно ориентирана към кариерата ви, когато е в тази област на вашата графика, така че професионалният ви живот определено ще бъде приоритет. Въпреки това, не забравяйте да се възползвате напълно от този блестящ транзит. 

Стрелец

Въпреки вашата любов към всички екзотични неща, този превъзходен транзит може да ви подари вашата собствена любовна история. Вие ще изпитате хармония, докато се впускате в непозната територия, и като естествен търсач на тръпка, вие ще го почувствате със сърцето си. Различни култури, нови преживявания и спонтанни приключения се насочват към вас. 

Козирог

Хората са изненадани да научат, че сексът с вас не е нищо повече от кинематографично преживяване, Козирог. И с планетата на любовта и удоволствието, преживяваща кулминацията си чрез своя благодатен осми дом на секс, власт и споделени ресурси, няма съмнение, че вашата сексапилност ще бъде на върха. Тази област на графиката ви също е свързана с парите на други хора, така че някои от вас може да се изненадат и да открият добра сума пари, която да стигнете до ръцете ви през това време. 

Водолей

Влюбваш ли се, Водолей? С изкусителната Венера, която върви по пътеката през вашата седма къща на партньорства и междуличностни връзки,  вие ще изпитате нищо по-малко от очарователното блаженство във вашите взаимоотношения през това време.  Когато планетата на любовта пътува през тази област на вашата графика, тя иска да бъде пожелана и почитана, и тя няма да се задоволи с нищо по-малко. Съвет за този транзит: Казвайте „Обичам те“ по-често.

Риби

Празнувайте ежедневните си победи, Риби! Богинята на удоволствието е тук, за да ви напомни за вашата вродена способност да изпитвате чиста радост в ежедневния си живот. С превъзходна Венера, организирана чрез вашия шести дом на благополучие, ще бъдете повече от готови да убиете своята рутина!  Възможностите за намиране на любов са наистина безкрайни, като се има предвид, че тази област от вашата графика урежда ежедневния ви живот.  Съвет за този транзит: Имате право да се наслаждавате на живота.


Четете още:

🔴 България - царството на некадърността

🔴 Ето я новата приятелка на Кобрата, коренно различна от Андреа /СНИМКА/

🔴 Ето кои са 4-те най-умни зодии





Източник: За Жената





Коментари

горе