Случи се невъзможното в Шоуто на Слави



В едно от последните предавания преди края на шоуто тази седмица, Слави Трифонов направи нещо, което едва ли някой някога е очаквал от него.

Водещият, който обикновено общува с публиката само с очи, а понякога дори не я и поглежда, в петък вечер се раздаваше от сърце. Той покани всички дошли да гледат шоуто на живо, да се снимат с него. И то не къде да е, а на сцената - около неговото бюро.

Дългият се показа неочаквано благоразположен и любезен.





Той веднага откликна на молбата на Краси Радков за фото и учтиво покани всички зрители около него. Не само това - Слави се поздрави с част от публиката си и позира търпеливо с нея.

От вечно изнервения и сърдит Слави нямаше и следа, а очевидно флиртът с публиката ще продължи и в последните издания на шоуто.

На Трифонов гостува и първият шеф на Би Ти Ви Албърт Парсънс, който разказа как Иван Костов бил против Слави да прави собствено предаване, но американецът не с съобразил с мнението му. Когато пристига в България, на Албърт Парсънс е възложено да създаде телевизия в американски стил, която да започва със сутрешно шоу и да завършва с приятно, забавно шоу вечерта. Новините били изключително важни. Г-н Парсънс взел бизнес решение, без да е гледал шоуто, но знаейки, че е с много висок рейтинг.





Междувременно се понесе слуха, че върви черна борса за билети за последните издания на "Шоуто на Слави“, като цената за 1 билет достигала 250 лв.

Причината била, че зрителите искали да влязат в студиото за последно и да видят на живо любимеца си, пише HotNews.

Според слухове Трифонов може да реши да прави детска телевизия заради богатия си опит в работата с малчугани като Крисия и г-н Андреев.


Четете още:

🔴 В кой час какво да ядем? Хранене чрез биоритми- в кой час се усвоява най- добре храната и в кой трупа като мазнина

🔴 Издирват млада българка, мистериозно изчезнала в Холандия:

🔴 Днес е един от най-големите църковни празници – Богородични заговезни





Източник: fakti





Коментари

горе