Уважаеми сънароднико ром! Опитай да живееш като мен

Мая Манолова: Ако се кандидатирам, ще стана кмет на София"Ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет”, каза омбудсманът Мая Манолова, която обаче все още не е решила дали ще влезе в надпреварата в София.

Тя обясни, че е сигурна в евентуалната си победа, тъй като вижда паниката от евентуалната ѝ кандидатура.

Не съм решила дали да се кандидатирам. Ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет. Това е причината за страха, за агресията, за атаките, на които съм подложена. Впрегната е цялата пропагандна машина около властта – медии, говорители на властта… Това издава паника. Опитът да бъда атакувана, ударена, дискредитирана”, каза Манолова пред bTV.

Тя посочи, че ако реши да влезе в надпреварата, няма да търси подкрепа от партийни централи – нито от БСП, нито от новосъздадената формация на Слави Трифонов.

Винаги съм разчитала и ще разчитам на подкрепата на гражданите”, каза омбудсманът.

Тя посочи, че е декларирала цялото си имущество и няма притеснения по тази линия.

Омбудсманът коментира и актуалната ситуация около борбата срещу Африканската чума. Според нея заради безхаберието на властите, сега трябвало да платят най-бедните, а именно – дребните собственици на свине.

Не виждам опит да се поеме отговорност за състоянието, в което се намира свиневъдството в момента”, каза Манолова.Източник: dunavmost

Следваща статия:
Софи Маринова: Броих 100 000 лева, за да извадя Гринго от затвора!

Коментари

Видео на деня

горе