Кейт зарадва всички с тези непринудени снимки по къси гащи с малката принцеса [снимки]



Кейт зарадва всички с тези снимки.

Тя и съпругъ й посетиха турнира по ветроходство, който цели набиране на средства за дейността на различни благотворителнит организации под техен патронаж. Турнирът за Купата на краля се проведе на остров Уайт.

Осем яхти се надпреварват в регатата, като две от тях бяха управлявани от Кейт и Уилям.





Яхтите са от новата серия "Сейл Джи Пи", които достигат скорост 90 км/ч.

Херогът и херцогинята на Кеймбридж прекъснаха за кратко лятната си ваканция, за да посетят турнира по ветроходство, който цели  набиране на средства за дейността на различни благотворителнит организации под техен патронаж.Турнирът за Купата на краля се проведе на остров Уайт.

Осем яхти се надпреварват в регатата, като две от тях бяха управлявани от Кейт и Уилям. Яхтите са от новата серия "Сейл Джи Пи", които достигат скорост 90 км/ч.

На събитието бяха и децата на кралското семейство - принц Джордж и принцеса Шарлот. Не състезанието обаче привлече толкова внимание, колкото децата на херцозите на Кеймбридж. 





Докато Кейт и Шарлот гледаха връчването на наградите, 4-годишната принцеса реши да не помаха на хората, а им се изплези. Мидълтън веднага реагира със смях, но и смъмри малката си дъщеря. Сладкият момент бе запечатан от камерите на присъстващите медии и веднага се превърна в един от най-споделяните в социалната мрежа.





Докато Кейт и Шарлот гледаха връчването на наградите, 4-годишната принцеса реши да не помаха на хората, а им се изплези. Мидълтън веднага реагира със смях, но и смъмри малката си дъщеря, която не за първи път се плези по време на официално събитие.

Сладкият момент бе запечатан от камерите на присъстващите медии и веднага се превърна в един от най-споделяните в социалната мрежа.


Четете още:

🔴 Марта Вачкова разпуска по бански на мощна яхта в най-приятната компания - по-лъчезарна от всякога на 60 [Снимки]

🔴 Как се избира диня?

🔴 Момчето от зверската катастрофа почина





Източник: За Жената





Коментари

горе