ЧИЧОВОТО ХОРО - напълни ми ДУШАТА! Вижте и вие това известно хоро, идващо от Северна България!

Идиоти, ненормални, лигльовци… вилнее нашенка. Търси си планета!? [ВИДЕО]Млада нашенка публикува свое видео, в което сложи под общ знаменател всички хора и обяви, че и е писнало и иска да живее на друга планета.
Тя обясни, че всички са "идиоти" и "ненормалници".

"Сега както съм ви набрала, направо ви почвам. Един нормален човек няма навънка бе, кога и да съм излезнАла. И не само в България, и по цял свят сте така", казва ядосано тя.

И се оплака, че шофьор на градския транспорт и се е скарал, че се е качила от първата врата.

"Аз няма да се качвам у втора, трета врата заради теб, бе. Къде го пише със закон, че не мога се качвам от първа врата?", настойчиво пита тя.
Според нея няма нормални хора: "И не ви е виновна държавата, сами сте си виновни. Знаете само да завиждате и злобеете. Всеки, който ходи на работа, има пари".

Тя се обръща и към жените: "Вие на нищо не приличате, после хубавите жени са ви виновни. Ма идете се направете и вие, бе".

"Лиглоьвци, пълни идиоти бе. От нищо не се интересуват тия хора. И само се съревновавате. Какво ви пречи да седнем да говорим като нормални хора, бе. Само аз съм останала директна на тоя свят и после що искам да се местя в друга планета. Тука сте нек'ви абсолютни ненормалници", обяснява девойката.

"Айде стига, престанете вече. И тия просяци навън. Ма що не ходиш на работа бе, идиот", допълни тя.
Според нея живота си е супер, стига да знаеш как да общуваш.Източник: glas

Следваща статия:
Кейт зарадва всички с тези непринудени снимки по къси гащи с малката принцеса [снимки]

Коментари

Видео на деня

горе