Уважаеми сънароднико ром! Опитай да живееш като мен

Полицай се хвърли в морето и спаси баща и 8-годишния му син, които се давелиПолицейски служител се прочу с героичната си постъпка, когато в събота привечер, в извънработно време, се е разхождал по плажа във Валенсия и забелязал двама души в морето, които викали за помощ.

Без да се поколебае, мъжът се е хвърлил във водите и спасил бащата и детето, тъй като по това време не е имало спасителен екип. Благодарение на светкавичната намеса на служителя 45-годишният баща и 8-годишният му син са били спасени и транспортирани в местната болница без опасност за живота, но в силен шок от преживяното.

По предварителна информация на испанските медии бащата и синът влезли в морето, за да карат сърф в неблагоприятни условия и при червен флаг на плажа.

Самият полицейски служител - Анхел Фолиа, е заявил, че не се чувства герой, тъй като в случая просто е изпълнил гражданските си задължения, пише novini.bg. Въпреки това от полицейското управление, където работи, обмислят да го възнаградят за доблестната проява.Източник: glas

Следваща статия:
Идиоти, ненормални, лигльовци… вилнее нашенка. Търси си планета!? [ВИДЕО]

Коментари

Видео на деня

горе