Ето какво се случва днес с най-младия баща на света



Преди няколко години историята на Алфи Патън и Шантал Стедман взриви в британските медии. Причината за това беше, че бяхя нарекли Алфи най-младият баща във Великобритания, тъй като той беше само на 12, когато се спекулираше, че е заченал дете с Шантал.

Скоро приятелката на Алфи, 15-годишната Шантал Стедман, всъщност роди дъщеря, Мейси. Докато все още е бременна, семейство Стедман уверено заявиха, че тя и Патън ще бъдат страхотни родители. Но щом всички се успокоиха, тази вече невероятна история получи още по-неочаквано продължение.





В Обединеното кралство имаше интензивен контрол на медиите заради тази история, където се изстрелваха заглавия, с които се нападнаха и двамата родители на децата, че не са ги възпитали правилно и не са следили поведението им. Алфи очевидно не беше в състояние да отглежда дете, тъй като той все още самият беше дете, но беше убеден, че той е бащата и ще се грижи за бебето Мейси възможно най-добре.

Алфи държи новородената Мейси, когато беше на 13 години през 2009 г.

Известно време, след като бебето се роди, две момчета излязоха пред медиите, които твърдят, че са истинските бащи на детето, а не Алфи. Направен е ДНК тест и със сигурност достатъчно бебето не е принадлежало на Алфи. Общият консенсус от страна на обществото беше, че всичко това е само измама, за да се доее историята доколкото могат семействата, за да получат печалба.

През това време Алфи държеше изрезки от вестници на заглавията 





„Дейли мейл“ съобщава, че както родителите на Алфи, така и Шантал се смята, че са спечелили хиляди паунди от медийни сделки. Клайв Сим, близък приятел на родителите на Шантал, казва: „Те знаеха, че Алфи е баща, който създава по-добра история.“ Той продължава: „Пени каза на Шантал да мълчи за другите момчета, защото няма да се намерят пари по друг начин. "

Алфи все още е преследван от миналото си, но се опитва да го остави зад себе си завинаги

Тези серии от егоистични и лошо взети решения са ограбили тези деца от детството и репутацията им. Алфи заявява, че целият инцидент е "съсипал" живота му, тъй като той казва "Където и да отида, хората ме познаваха, въпреки че в крайна сметка не бях баща на бебето".

„Това беше най-голямата грешка, която съм правил и наистина ме засегна. Напуснах  училище без да завърша и никога не съм работил. Аз не мога да си представя колко труднен би бил животът ми, ако аз трябваше да бъда баща на детето", каза Алфи в интервю за The Sun .

Скорошна снимка на Алфи. 





Той съжалява: „Не можех да се изправя пред нищо. Не можех да ходя на училище. Мислех, че моят свят  е свършил “





„Не мога дори да намеря работа в магазин. Всичко, което правя, е да седя вкъщи да гледам телевизия или да играя 
футбол на улицата.

„Тези най-нови деца нямат представа какво ги очаква. Просто се надявам да имат 
подкрепящи ги семейства. Наистина се надявам да успеят да се справят.

„Въпреки че съжалявам за случилото се, радвам се, че сега не съм татко ", казва Алфи.

Трябва да се извлече ценен урок от всичко това, а това е правилното обучение на децата за опасностите от незащитен секс, особено в млада възраст. Това е, за да се гарантира, че фиаско като това няма да се случи и да съсипе живота им.


Четете още:

🔴 Седмичен хороскоп за периода от 19 до 25 август-ВОДОЛЕЙ Стабилни и успешни, КОЗИРОГ Явен шанс за сполука

🔴 Радо беше грижлив и ме носеше на ръце, но сега се срамувам от него-Когато бях на преглед при гинеколог, проста стана страшно!

🔴 Вижте Андреа по бански без фотошоп





Източник: За Жената





Коментари

горе