Невиждани снимки от сватбата на Радина и сина на Майкъл Джордан



>

В края на май месец, българката Радина Анева и синът на Майкъл Джордан – Джефри, вдигнаха пищна сватба на неизвестна екзотична дестинация. Тогава булката сподели 2-3 снимки от Големия ден, а преди броени часове изненада последователите си в Instagram с още няколко невиждани кадри.

В първата поредица снимки, Радина разкрива от близо как е изглеждала  „моминската й сутрин“ – денят започва с релаксиращи масажи за нея и шаферките й, допълнени с коктейли мимоза и вкусни хапки.





Снахата на Майкъл Джордан показа и булчинската си рокля, изработена от актуалните тази година два пласта – тюл и дантела. Дългият шлейф и моделът тип русалка, идеално подчертаваха фигурата на настоящата г-жа Джордан.

Радина не пропусна да публикува и още две снимки – на едната е само тя, държаща букета си в ръце, очаквайки церемонията, а на другата двамата с Джефри разрязват сватбената торта.

Чаровната брюнетка благодари на двете си сватбени фотографки за уловените щастливи мигове, както и на най-близките си приятелки, с които ги е споделила.





Радина и Джефри са заедно от 2017-та, като същата година се и сгодиха, но сватбата им се състоя тази пролет.


Четете още:

🔴 Наим не пожела да е Наум, надигра ДС и секретна операция "Хамелеон" за връщането му

🔴 Апетитни тиквички с плънка

🔴 Рецепти за царска туршия - без варене и с варене, с камби [видео]





Източник: Труд





Коментари

горе