Джулия Робъртс: "Ключът към красотата са очите на човек, който те обича."



Едва ли има човек, който не знае коя е Джулия Робъртс. Тя е една от най-популярните, най-високоплатените и най-красивите актриси. 51-годишната актриса е не само супер талантлива актриса и невероятно красива жена, а и мъдър човек, който е достоен за пример за подражание. Събрали сме някои от най-вдъхновяващите цитати на Джулия Робъртс...

"Ако обичаш някого, кажи му го, високо и ясно. В противен случай оставяш моментът да се изплъзне между пръстите ти."

"Всички ние имаме различни чувства и мисля, че нашите определения за любовта, брака и честта се променят с възрастта; колкото повече научаваме, толкова повече неща знаем един за друг. Това е един вечно променящ се урок."

"Правя изборите в живота си, доверявайки се на инстинктите си. Всеки път, когато не съм се вслушвала в инстинктите си, съм съжалявала."





"Според стандартите на Холивуд, аз предприех голям риск, като не си направих лифтинг на лицето. Искам да бъда модел, който не се страхува, че се променя с възрастта. Това казах и на Lancome, когато ме поканиха за рекламно лице на една от кампаниите си."

"Тъжно е, че обществото, в което живеем, е толкова изпълнено със страх, толкова деформирано, че не позволява на жените да се видят и харесат такива, каквито ще ги направят годините и възрастта."

"Всеки ден за мен е привилегия и чест да готвя за моето семейство. Човек може да се почувства истински горд от начина, по който се грижи за хората, които обича."

"Ако си на мивката и миеш чиниите, мий чиниите. Не се тревожи за нищо друго... Забравяме да се наслаждаваме на обикновените неща от деня. Забравяме да виждаме красотата, скрита в ежедневието."





"Мисля, че дълбоко в себе си съм оптимист. Не се ядосвам лесно. Ако се ядосам, значи наистина има причина. Опитвам се да приемам нещата от живота по-леко и да откривам хубавата им страна. Може би затова енергията, която привличам към себе си, е спокойствието."

"Хората сме устроени така, че ако срещу нас стои човек, който е направил повече грешни преценки от нас и е допуснал повече грешки, това ни кара да се "надуваме" и да се държим поучително с него."

"Тайната за успеха е да обичаш това, което правиш."


Четете още:

🔴 100-годишната Добра Шубелиева пристигна с лондонско такси на обяда в нейна чест

🔴 Жена разкри истината за живота си като съпруга на турчин в Истанбул

🔴 Иван Бакалов с откровение за медиите у нас: Пиарите се мислят за някаква по-горна категория хора от журналистите





Източник: jenite.bg





Коментари

горе