Големият Стилиян Петров все по-добре



Големият български капитан Стилиян Петров изглежда все по-добре и нещата около неговото възстановяване вървят отлично. На официалната страница на Астън Вила във "Фейсбук" беше публикуван албум на феновете на бирмингамския клуб.

На едната снимка се вижда щастливият Стенли заедно с дете на име Калъм Бикнел. Както е известно, Петров вече е треньор във Вила, след като стана помощник на Гордън Кауънс във втория отбор на "виланите".

Коментарите под снимката започват с „легенда" и „най-големият футболист", което за пореден път доказва любовта на феновете към Стан.

Петров беше принуден да се откаже от кариерата си на активен футболист заради битката с левкемията. Наскоро той разкри, че това да спре да играе е било по-тежко за него, отколкото новината за самата болест. Освен това в своята изповед Стан беше категоричен, че без семейството си и най-вече съпругата му Паулина е нямало да се справи с тежката ситуация. В един момент Петров дори искал да спре лечението, но жена му не му позволила.

Стенли премина през най-тежките фази на лечение с химиотерапия. В момента сърцатият капитан използва химо-хапчета за всеки ден и на всеки три месеца има нужда от специална инжекция.



Източник: blitz





Коментари

горе