Български младежи загинаха в жестока катастрофа в Германия




Двама български младежи загинаха в жестока катастрофа в Германия. Това са 20-годишният Денис Деков, обещаващ млад футболист от Монтана, и 19-годишната Кристин от Кюстендил.

Катастрофата е станала в село Неерстед, област Олденбург, в началото на септември. Лек автомобил с четирима души е излязъл от пътя и се е забил в дърво, съобщават немски медии. След удара колата се е запалила. Спасителите успели да извадят двама души – 18-годишния шофьор и 23-годишен младеж. Криси и Денис обаче загинали.

Младежът, когото определят като футболен суперталант, заминал за Германия, за да се види с родителите си.






“Още съм в шок. Денис беше уникално момче, добро и усмихнато, най-класният в състава, огромен талант. За “Бойчиновци“ играеше с душа и сърце от 3 години насам. Ще намерим начин да го почетем подобаващо“, сподели шефът на клуба Иво Видов.






За Денис скърби и село Ерден, където живеело момчето. Клубният сайт на “Бойчиновци“ почернял от жалейки. “Завинаги един от нас! Никога няма да те забравим!“, така се разделят със съотборника си момчетата от тима.

Загиналата Криси пък е завършила гимназия “Йордан Захариев“ в Кюстендил и след бала си заминала на гурбет в Германия. Черната новина потресе всичките ѝ близки. Мнозина са в шок, разказват нейни познати. В социалната мрежа заваляха трогателни послания.


Четете още:

🔴 Валя Брадшоу – от модните корици в София до Мериленд

🔴 Смехът е превъзходство на духа – НИКОЛА АНАСТАСОВ

🔴 Пловдивчанин поставя български пиеси на английски в САЩ





Източник: BG-VOICE





Коментари

горе