Запознанство на автостоп завърши с предложение за брак на парашут



Виктория Трифонова от Велико Търново и испанецът Виктор Рико от Палма де Майорка ще вдигнат голяма сватба в старата столица

 

Българо-испанска сватба ще се очаква догодина в областния град. Младоженците са Виктория Трифонова от старата столица и Виктор Рико от Палма де Майорка. Връзката им е щура и необичайна. Двамата се срещат през 2018 година, докато болярката пътува на автостоп. Категорични са, че това е любов от пръв поглед, и само пет месеца по-късно заживяват заедно и започват да градят общи мечти и виждания за бъдещето. В началото на октомври тази година испанецът прави ексцентрично предложение за брак на своята любима. Той й задава въпроса „Ще се омъжиш ли за мен?“, докато са на морски парашут.





Виктория е на 26, а Виктор на 33 години. Освен че имената им са еднакви, и двамата са зодия Водолей, обичат екстремните спортове и отделят много време, за да мечтаят. Твърдят, че заедно могат да се реят с часове в небето и в представите си за света виждат само розовото около тях.

„Запознахме се, когато отидох на гости на братовчедка ми в Палма де Майорка. Понеже съм щура глава и обичам приключенията, реших да тръгна на автостоп, за да огледам забележителностите на града и пристанището.





Виктор спря колата и аз се качих. Макар моят испански език да не беше отличен, успяхме да се разберем идеално. Още тогава си разменихме контакти и в същия ден се разбрахме пак да се видим“, разказа търновката.

До края на престоя си в Палма де Майорка двамата излизали почти всеки ден и когато се прибрала в България, започнала да учи по-задълбочено испански. Упражнявала знанията си с онлайн разговори с Виктор и скоро след това той я поканил отново да посети острова. Нашенката приела и започнала да разпитва братовчедка си за работа, за да се установи и тя в Испания.





„Заминах с ясната нагласа да остана в Палма де Майорка. Всичко с Виктор се случи много бързо и се преместих да живея при него. Започнах работа в една дискотека и нещата се подредиха. Той също работи предимно нощем и следобедите прекарваме заедно. Още като се събрахме, си знаехме, че искаме да прекараме живота си заедно, затова и не бях толкова шокирана от това, че ми предложи брак толкова скоро. По-изненадана бях от начина, по който го направи“, разказва Виктория.





Болярката сподели, че след като любимият й сложил годежния пръстен, разбрала защо е решил да й предложи, докато са на парашут. Осъзнала, че това е символична заявка да прекарат семейния си живот винаги извисени в небето, над проблемите и неволите на земята.

„Той ми каза, че другият мотив този момент да е във въздуха бил като обещание, че докато може да си поема въздух, ще ме обича. Не съм чувала по-романтично обяснение в любов“, допълва Виктория.





Двойката планира да направи две венчавки – едната във Велико Търново, а другата в Палма де Майорка. Идеята им е да могат да споделят щастливия момент с роднините си в двете страни и да няма пренебрегнати. Любопитно е, че макар Виктория и Виктор да са заедно от година, все още родителите й не познават бъдещия си зет. Това обаче ще се промени на Коледа, когато бъдещите младоженци ще дойдат в старата столица.

Галина ГЕОРГИЕВА


Четете още:

🔴 Трайчо бута Паметника на Съветската армия

🔴 Орехът е пратен от боговете! Вижте защо е толкова полезен

🔴 Голямата любов на Тодор Колев проговори: Завинаги оставаш с мен





Източник: Борба.БГ





Коментари

горе