6 натурални напитки спъхват корема и талията трайно - без глад и изтощителни упражнения:



Съществуват много начини да имате плосък корем - някои от тях са по-строги от други, но трябва да вземем предвид, че не всички тези методи са напълно здравословни, да не говорим за откровено "гладните" диети, които в крайна сметка вредят на здравето на цялото тяло.





Най-добрият избор за ефективно отслабване и поддържане на резултата е използването на естествени средства, които активират храносмилането и метаболизма .





зелен чай

Зелен чай

Този чай има способността да изгаря всички токсини, които се намират в организма, тоест има антитоксични и диуретични свойства, така че не само ще елиминирате бактериите, които причиняват вреда на тялото, но и ще премахнете излишните мазнини. Препоръчва се да се пие малка чаша зелен чай 30 минути преди всяко хранене, както и вечер преди лягане.





лимонена вода

Лимонова вода

Лимонът има мощни свойства, които помагат за детоксикацията на цялото тяло. Всичко, което трябва да направите, е да изсипете 2 литра вода в тенджера и когато достигне точката на кипене, добавете лимон, нарязан наполовина, заедно с кората. Загрейте на слаб огън за 2-3 минути, прецедете течността и я изпийте топла на празен стомах преди лягане. Ако искате да я подсладите, добавете малко мед или стевия.

канела





Добавете канела

Канелата е известна като естествена горелка за мазнини и регулатор на глюкозата, от друга страна, канелата стимулира храносмилателната система. Сложете вода на котлона и щом кипне, добавете малко смляна Цейлонска канела, куркума и какао. Препоръчва се да се пие преди вечеря и преди лягане, можете да добавите малко мляко и мед.

минерална вода

Минерална и пречистена вода

Много е важно да пиете достатъчно вода през целия ден, без нея органите няма да работят правилно. Мазнините ще се трупат, защото е невъзможно да се елиминират токсините и отпадъците от тялото поради липса на вода. Кожата също страда от дехидратация.

ленено семе





Ленено семе

Тези семена имат много фибри и дават на тялото усещане за абсолютна ситост. Трябва да си направите мляко или смути от ленено семе и да го пиете преди закуска и между храненията като питателна закуска.

Залейте 3 супени лъжици ленени семена с чаша топла преварена вода и оставете за 1-2 часа. След това сложете тази течност заедно със семената в блендер, добавете малко мед и смелете до гладкост. Можете да добавите плодове към тази напитка.





джинджифил

С джинджифил

Той има много полезни свойства за организма, защото не само ни кара да губим излишни килограми, но и регулира холестерола, триглицеридите, елиминира възпалението, почиства организма и пр. Просто добавете малко пресен джинджифил към вашите ястия или напитки.


Четете още:

🔴 Президентът не назначи Гешев за главен прокурор на България!

🔴 Исторически момент! 820-метров влак от Китай преминава през България

🔴 От Пътна полиция обясниха къде е мястото на електрическите тротинетки





Източник: За Жената





Коментари

горе